Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • r_ADM
    Uczestnik

hmm to chyba David Werner, Grokon, Talbot, Madred.uff, zabiles mi niezlego cwieka ;P

Domko
    Uczestnik

Tak - to David Warner, czyli:- John Talbot (Star Trek V);- klingoński kanclerz Gorkon (Star Trek VI);- kardasjanin Gul Madred (TNG: Chain of Command).Brawo!!

Tom
    Uczestnik

Na moim obrazku nie ma Aeryn Sun, a co do 'drugiej babki' to przydaloby sie, abys dokladniej okreslil, bo w Farze pojawilo sie duzo 'babek' 😉

Gosiek
    Uczestnik

Tom - a to nie jest przypadkiem Tammy MacIntosh, która grała Jool czyli Joolushko Tunai Fenta Hovalis (ranyyy, jak można się tak nazywać? :wink:) ?

Tom
    Uczestnik

To nie jest Jool... Ok, mala podpowiedz... nazwa rasy, z ktorej pochodzi brzmi bardzo podobnie jak nazwa jednego z polskich miast... ;>

r_ADM
    Uczestnik

to nie moze byc Raelee Hill (Sikozu Svala Shanti Sugaysi Shanu ) nie, nie, nie wierze...

Tom
    Uczestnik

To wlasnie ona ;> gwoli scislosci, nazwa jej rasy to Kalish... ;)Czekamy na kolejne zdjecia do identyfikacji ;>

r_ADM
    Uczestnik

Dołączona grafika

tamta fotka chyba przed operacja bo wyglada zupelnie inaczej 😉

Tom
    Uczestnik

Bralem zdjecie stad, w polowie strony sa.

Vashar
    Uczestnik

To moze teraz ja cos dam 😉

Dołączona grafika

z treka 😉

Domko
    Uczestnik

A może malutka podpowiedź?

Vashar
    Uczestnik

A może malutka podpowiedź?

występował co najmniej w TNG 😉

Toreth
    Uczestnik

To jest Dwight Schultz, czyli Reginald Barclay z TNG i FC, i VOY... i gdzie to jeszcze się Reg nie wpakował

Domko
    Uczestnik

Rzeczywiście to on. Wiedziałem, że znam tę twarz, ale zmyliła mnie ta broda.

No to ja mam teraz dla Was zagadkę.

Dołączona grafika

Kto to jest? Oczywiście, ze Star Trek.

Toreth
    Uczestnik

Teraz nie pamiętam, jak się aktor nazywa, a nie chce mi się szukać, ale to on grał Bardzo Złego Szefa Son'a w Insurrection, prawda?Wow, właśnie zauważyłam, że już nie jestem cywilem 8)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 121 do 135 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram