Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • GWYNBLEIDD
    Uczestnik

UWAGA!!! MOZLIWE NISKO LATAJACE SPOJLERY

Latwe ;P

To Brad Dourif grajacy chorazego Lona Sudera Betazoida o "krwiozerczych" sklonnosciach w odcinku Meld Voyagera. Potem resocjalizowany przez Tuvoka zajal sie m.in hodowaniem orichidei. W odcinku Basics zginal ratujac wraz z Doktorem Voyagera z rak Kazonow 😉

Reyden
    Uczestnik

Tak to on .

Kto to jest i kogo/gdzie grał :

Dołączona grafika

Domko
    Uczestnik

To Q zwany Quinnem (VGR: "Death wish"). Nazwiska aktora nie pamiętam, a nie mam czasu teraz sprawdzić w necie.

Reyden
    Uczestnik

Tak , to on .

Kolejna zagadka - kto to jest i gdzie/kogo grał :

Dołączona grafika

Barusz
    Uczestnik

John Savage (niezapomniany kpt Ransom z STV: "Equinox") ???EDYCJA: Reyden, odpisz czy się pomyliłem, bo wciąż nie wiem.BTW: Ciewawostką jest fakt, że Gerrit Graham, obok Quinna w STV 2x18, zagrał także łowcę w DS9 1x6 i Lorda Krio w B5 1x13. Jest również pisarzem, obok min. J. Michaela Straczyńskiego, Stephena Kinga i Arthura C. Clarka współautorem serii "The Twilight Zone" z 1985 r.. I wszystko to nie jest oftopik...

Barusz
    Uczestnik

To ja zadebiutuję w roli wymyślacza zagadek. Podajcie tytuł odcinka ST w którym na ekranie mogliśmy zobaczyć jedną i dokładnie jedną z pośród postaci wymienionych w czołówce.

Barusz
    Uczestnik

Olewacie mnie, czy pytanie aż takie trudne? A może i jedno i drugie? Dla ułatwienia dodam, że ta postać nie była człowiekiem, a odcinek można było obejrzeć po polsku.

Gosiek
    Uczestnik

Barusz, niektóre zagadki czekają na rozwiązanie po 1-2 tygodnie, więc spokojnie. 😉 Jeżeli nikt się nie domysli jaka jest odpowiedź, to prośby o podpowiedzi też pojawią się same, daj innym chwilę na pomyślenie i pogrzebanie w przepaściach internetu (lub własnej pamięci ;>).

Uchi
    Uczestnik

Zgadnijcie kto to jest. Grał w jednej z serii Star Trek.

Dołączona grafika

Barusz
    Uczestnik

Ethan Philips (gł. Neelix z STV).

Uchi
    Uczestnik

Tak to ten kucharz.

A teraz z innej beczki 🙂

Kto to jest? Postac z Star Trek.

Dołączona grafika

Liquid
    Uczestnik

To Roxann Biggs-Dawson, porucznik B'Elanna Torres

Barusz
    Uczestnik

Nicole de Boer. Erzi Dax z DS9. Szkoda, że nie widać tego seksownego zezika, ale nie można mieć wszystkiego...EDYCJA: jeżeli się pomyliłem to zmyliła mnie fryzurka żywcem wzięta z Sarah Bracknell z TDZ...

Uchi
    Uczestnik

Liquid zgadł. To jest Roxann Biggs-Dawson, porucznik B'Elanna Torres

Piotr
    Klucznik

To ja zadebiutuję w roli wymyślacza zagadek. Podajcie tytuł odcinka ST w którym na ekranie mogliśmy zobaczyć jedną i dokładnie jedną z pośród postaci wymienionych w czołówce.

[post="28432"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Nie jestem pewien, bo juz nie pamietam za dobrze czy caly odcinek dzial sie poza stacja i czy O'Brien byl jedyna osoba z zalogi, jaka sie pojawila na ekranie, ale moze trafie - odcinek Honor Among Thieves z 6. sezonu DS9.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 286 do 300 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram