Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Reyden
    Uczestnik

Skoro Vashar zgadł to można kontunowac quiz , kolejna zagadka z ST ,

Kto to jest i kogo grał :

Dołączona grafika

r_ADM
    Uczestnik

wg mnie to Scott Jaeck, gral xo janeway.

Reyden
    Uczestnik

Nie to nie on , aczkolwaiek zagrał w jednym odcinku Voya i w dodatku FO okrętu floty ( kapitan tegoż okretu juz wcześniej raz się pojawił )

r_ADM
    Uczestnik

Titus Welliver ?!

Reyden
    Uczestnik

nie to nie on

Ixion
    Uczestnik

Jay Karnes -Lt. Ducane VOY:Relativity

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Hmmmm Ixion jak widze zgadl wiec postanowilem dorzucic kolejna zagadke. Co to za pani i kogo i w jakim serialu zagrala. A moze ktos wie czym glownie sie zajmuje????

Dołączona grafika

r_ADM
    Uczestnik

Vanessa Williiams - Arandis w DS9 trials and tribble-ations. za latwe ;P

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

hehhhh no tak a mialem wybrac inne zdjecie zeby nie bylo tak latwo 🙁

Sai
    Uczestnik

To może ja zadebiutuję w roli podawacza zagadek. Na początek daję trudną zagadkę. Tak mi się wydaje. 🙂

Jak nazywa się ta urodziwa pani i w której serii serialu Star Trek grała, jak komuś będzie się chciało to może jeszcze podać kogo zagrała. Jako ułatwienie podam że jej postać w ST miała imię swojsko brzmiące. Zagrała tylko w jednym odcinku. Jako że przemyślałem sprawę i wydaje mi się, że zagadka jest zaiste dla detektywa, dodaje jeszcze jedną podpowiedź, gdyż pani grała obcą małą dziewczynkę, praktycznie nie do rozpoznania (teraz wygląda o wiele lepiej ). Dziewczynce tej wielce pomagał członek załogi, statku klasy Galaxy.

Dołączona grafika

Mam nadzieję że ktoś to odgadnie, bo jak nie to będzie moja wpadka na TSSie, następnym razem dokładniej przemyśle zagadkę, gwarantuje. 😉

Reyden
    Uczestnik

Sai , moze mała podpowiedź??

Sai
    Uczestnik

Podpowiedź, służę… 😉 Zagalopowałem się z tą zagadką, ale cóż trzeba kontynuować… 😀 Pani zagrała małą obcą dziewczynkę, tak jak już napisałem wcześniej, ponadto była ona „z lekka” owłosiona, akcja odcinka „kręciła” się głównie wokół planety tej dziewczynki. Odcinek, w którym zagrała był w 2 sezonie TNG. Jako że zdradziłem już, w jakiej serii grała, dodam, że w jej sprawie udzielał się Data. Ponadto aktorka ta grała w filmie „The Glimmer Man” ( w Polsce „Nieuchwytny”) z Stevenem Seagal`em. Pytanie brzmi teraz następująco: jak nazywa się pani ze zdjęcia i kogo zagrała w ST: TNG (rola tylko w jednym epizodzie), wystarczy imię granej dziewczynki.

Gosiek
    Uczestnik

Uhhh... a już po poprzedniej podpowiedzi coś mi chodziło po głowie. ;> To jest Nikki Cox, która grała Sarjenkę w odcinku Pen Pals. Mam nadzieję, że trafiłam... 😛

Sai
    Uczestnik

Gratulacje ! Tak to ona ! Zgadłaś 😆

Już myślałem że nikt tego nie zgadnie 😉

Gosiek
    Uczestnik

To teraz coś dużo łatwiejszego, ale oprócz podania nazwiska aktora poproszę też o informacje o jego co najmniej dwóch rolach w treku. ;>

Dołączona grafika

Miłego zgadywania. 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram