Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

A niech mnie... czyżby chodziło o serial o przygodach Królika Grega?? (taka 'niegrzeczna' wersja Muppetów) 😀

Domko
    Uczestnik

Na pewno chodzi o ten serial. Dzisiaj włączyłem TV i widziałem ją właśnie w tym serialu z maskotkami z Muppetów.

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

brawo fluor! wygrales glowna nagrode ktora jest ...piesza wycieczka do mojego miejsca zamieszkania 😛 tak chodzi o krolika grega emitowanego na TV4. przyznam ze serial jest niezle zakrecony. oki no to kolejna postac - ta tez pewnie szybko odgadniecie.

Dołączona grafika

mattik
    Uczestnik

Michael Dorn aka Worf

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

kurcze widze ze moje zagadki sa zbyt latwe 😉 no coz bywa i tak ale mysle ze niedlugo trafie na takie zdjecie osoby znanej z treka ze latwo wam juz nie bedzie 😀

Reyden
    Uczestnik

kolejna zagadka

Co to za aktor i kogo grał w ST . :

Dołączona grafika

Ixion
    Uczestnik

Jeffrey Hunter- Captain Christopher Pike

Reyden
    Uczestnik

Tak to on .

Nastepna zagadka :

Kto to jest i kogo zagrał :

Dołączona grafika

r_ADM
    Uczestnik

Richard Herd - admiral owen paris.mial jeszcze ciekawa role w nie mniej ciekawym v: the miniseries.

Reyden
    Uczestnik

tak , to on .

Szybka odpowiedź .

Kolejna zagadka :

Dołączona grafika

Reyden
    Uczestnik

Czyżby nikt nie wiedział kto to jest ??Mała podpowiedź :Aktor ten zagrał raz w Voyu wraz z ojcem , który jest dosyc znany fanom ST - przewija się przez 3 serię ( TNG-DS9-VOY) , dodatkowo grana przez niego postac była synem postaci granej przez jego ojca .

hipcio_lukutus
    Uczestnik

hmm Myśle, że to Keegan de Lancie, syn John'a de Lancie (Q), chociaż cieżko rozpoznac z profilu 😉 a bez podpowiedzi to już wcale.

Reyden
    Uczestnik

tak , to on .a odcinek w którym zagrał to Voy:Q2

Gosiek
    Uczestnik

Skoro poprzednia zagadka już została rozwiązana, to tym razem coś łatwiejszego. 😉 Pytanie tradycyjne: kto to jest i jaką grała postać?

Dołączona grafika

Vashar
    Uczestnik

Skoro poprzednia zagadka już została rozwiązana, to tym razem coś łatwiejszego. 😉 Pytanie tradycyjne: kto to jest i jaką grała postać?

Tak, tak... bardzo latwe 😛

To Ilia z ST:TMP.... czyli Persis Khambatta

Wyświetlanie 15 wpisów - od 211 do 225 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram