Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

Słabo oglądam B5, ale znam twarz. Niestety, nie mogę ani przytoczyć nazwiska aktora ani postaci. 🙁

Dla odmiany ja mam też zagadkę. Kto to jest i kogo grał (a raczej grała) w Star Trek?

Dołączona grafika

Dalek
    Uczestnik

Czy mi się wydawało? Odpowiedz na poprzednie pytanie już chyba padła? I był to chyba Jeff Conaway, czyli Zack Allan.

Zathros, czy to jest Allan?

Zarathos
    Uczestnik

Nie jestem pewien tej babki, ale czy to nie ona grala betazoidzka sterniczke w pierwszym odcinku voyagera.

Domko
    Uczestnik

A myślałem, że będzie to trudne zadanie...Tak! To Alicia Coppola, czyli Stadi (sternik - Betazoidka) z pierwszego odcinka Voyagera. Gratuluję.

Zarathos
    Uczestnik

Dzieki, to nie bylo trudne - ladnych kobiet szybko sie nie zapomina (problem polega na tym, ze te paskudne pamieta sie duzo dluzej 🙂 ). Szkoda ze ja zabili :(Nie, to nie jest Allan. Poniewaz nie ma zbyt wielu odpowiedzi, zakladam ze nikt nie wie kto to :DTo Artwight Chamberlain, jeden z aktorów ukrytych pod pancerzem Vorlona, mówiąc po ludzku - Kosh. A w zasadzie jego głos, co zresztą nie robi specjalnej różnicy 😀 Swoja droga, drugi aktor grający Kosha (ten co nosił pancerzyk :D) jest szcześliwym małżonkiem kobiety nr 1 pod wzgledem urody w b5 - Lyty Aleksander - co Vorlonowie zrobili, do Vorlona wróciło 😀

Domko
    Uczestnik

No to kolejna zagadka spod znaku Star Trek. Mam nadzieję, że tym razem będzie trudna. 🙂

Dołączona grafika

Reyden
    Uczestnik

To jest Kim Catrall czyli porucznik Valeris z ST VI , volkanka biorąca udział w spisku i zabójstwie kanclerza Gorkona .

Domko
    Uczestnik

Ekhm... A miało być trudne...Zgadza się - Kim Catrall, czyli porucznik Valeris.Nastepnym razem postaram się o trudniejszą zagadkę. 🙂

Reyden
    Uczestnik

Kto to jest i kogo grała:

Dołączona grafika

mattik
    Uczestnik

Keiko?

Reyden
    Uczestnik

Nie , to nie Keiko O'Brien .

Gosiek
    Uczestnik

Skoro nie Keiko, to może Hoshi Sato? 😉

Reyden
    Uczestnik

to nie ona , ta postać jest duuuużo młodsza od Hoshi , ale starsza od Keiko .

Tom
    Uczestnik

siostra Alyssa Ogawa (czyli Patti Yasutake) moze? Tylko nie bardzo wiem jaka ona mlodsza od Sushi i jednoczesnie starsza od Keiko... ;> Chyba, ze z jakiegos XXIV w. punktu widzenia...

Reyden
    Uczestnik

To też nie ona .

Ta postac urodziała sie puźniej niz Hoshi ( dlatego jest od niej młodsza ) ale wcześniej niż Keiko .

Podpowiedź : Ta postać jest związana z jednym z okretów klasy Excelsior B , wystapiła tylko w 1 filmie .

Wyświetlanie 15 wpisów - od 181 do 195 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram