Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Quiz: Kto to jest? ;)

Quiz: Kto to jest? ;)

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 339 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Domko
    Uczestnik

No cóż... To było zbyt proste.To F. Murray Abraham czyli Ru'afo z Insurrection. Brawo.

Toreth
    Uczestnik

Wcale nie było taki proste - przez kilka minut patrzyłam i nie mogłam skojarzyć, skąd znam tę twarz.

Domko
    Uczestnik

Dla mnie też nie byłoby łatwe, ale gdy zobaczyłem odpowiedź, to myślałem, że było to zbyt łatwe. Obiecuję dawać jeszcze trudniejsze zadania. 😀

Tom
    Uczestnik

Dołączona grafika

Kto to? 😉

Reyden
    Uczestnik

To jest Rene Auberjonois czyli konstabl Odo

Chmm, moze zmieniimy pytania ( bez obrazków ) .

1 . Ilu aktorów z ST wystapiło w SG 1 ( podać przynajmniej 4 ) ?

Ixion
    Uczestnik

Chociażby będą to:Rick Worthy- Imhotep z SG1; Janar z ENT; Noah Lessing z VOY (Equinox); Elloran Officer #1 🙂 z ST:IX Rene Auberjonoi- Alar z SG1 (The Other Side); OdoJolene Blalock- Ishta z SG1 (Birthright); T?PolJohn de Lancie- pułkownik Frank Simmons z SG1 (Ascension); QErick Avari- Kasuf z SG1; Vedek Yarka z DS9 (Destiny) i kilka innychRonny Cox- Robert Kinsey 🙂 z SG1; kapitan Edward Jellico z TNG (Chain of Command)Elizabeth Hoffman- Catherine Langford z SG1; Premier Bhavani z TNG (The Price)Keene Curtis- Ernest Littlefield z SG1 (The Torment of Tantalus); The Old Man z VOY (Sacred Ground)Obi Ndefo- Rak'nor z SG1 (The Warrior); Drex z DS9 (The Way of the Warrior)Więcej mi się nie chciało szukać, ale na pewno jeszcze jacyś są, w dużych ilościach 🙂

Reyden
    Uczestnik

...

WOW 😮 😮 😮 😮

niewiedziałem że jest ich aż tylu 😮

btw. chodziło mi o aktorów pierwszo i drugoplanowych z ST ( tu brakuje Roberta Picardo oraz Dwighta Shultza - czyli dokotrka z Voya oraz pana Reginalda Barckleya zx TNG/VOY ( w Voyu zagrał m.in. w odcinkach Pathfinder i Endgame ) , był też w EF II

zabawy cd.. :

tym razem 3 postacie z ST :

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Tradycyjnie podac kto to jest i kogo grał .

Btw. Sorry za jakosc zdjęcia nr. 2 , innego nie znalazłem

Domko
    Uczestnik

Nie pamiętam nazwiska gościa, ale grał kapitana Braxtona z 29 wieku, który chciał zniszczyć Voyagera.

Coen
    Uczestnik

To chyba jedt 2 gości grajacych jedna postać, pierwsze zdjecie nalezy do goscia którego potem moglismy ogladac w (chyba) kilku odcinkach Voyka, zas drugie i trzecie z pierwszego pojawienia sie pajaców z XXIX wieku

Piotr
    Klucznik

Zgadzam sie z Coenem, drugie i trzecie zdjecie to kapitan Braxton z Future's End. Pierwsze to tez chyba on, ale z piatego lub szostego sezonu, nie pamietam juz.A co do trekowych aktorow grajacych w SG1 to chyba nikt nie pamietal o Marinie Sirtis, ktora zagrala rosyjska naukowiec i popisala sie w tej roli dosc zabawnym (imo) akcentem. 😉

Gosiek
    Uczestnik

Reyden, prośba o potwierdzenie czy Coen, Piotr i Domko zgadli. 😉

A w międzyczasie kolejna postać do rozpoznania.

Dołączona grafika

r_ADM
    Uczestnik

Jane Wyatt -> 'voyage home' amanda

Reyden
    Uczestnik

Gosiek : zgadli na 100 % , pierwszy grał Braxtona w odcinku 5x24 Relativity , dwaj pozostali zagrali go w odcinku future End ( pirwszy zagrał na pocz. i na końcu odcinka ) drugi jego starszą wersję

Gosiek
    Uczestnik

r_ADM - to nie jest Jane Wyatt, poza tym ona już była w tym quizie, chociaż dosyć dawno. Zgadujemy dalej. 😀 Podpowiedź - postać oczywiście jest z treka.

Domko
    Uczestnik

Czy to nie jest Bibi Besch, czyli doktor Carol Marcus ze Star Trek 2?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 136 do 150 (z 339 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram