Forum Fantastyka Star Trek Pytania

Pytania

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 445 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Aved
    Uczestnik

zrozumiem wszystko z Voyagera nie znając DS9?

Pitmistrz
    Uczestnik

Mniej więcej, możesz spokojnie oglądać.Jak coś pytaj.

Toreth
    Uczestnik

Nie będziesz wiedzieć skąd się wzięli Maquis i o co im chodzi, ale nie jest to konieczne do oglądania Voya, więc nie powinno być problemu.

Dalek
    Uczestnik

Zrozumiesz, bo twórcy zlali wątek Maquis i różnić jakie ich dzielą z GF koło 2 sezonu...

Tom
    Uczestnik

A to mógł być taki dobry serial...

Lo'Rel
    Uczestnik

No mógł.. ale i tak go lubię.

Zrozumiesz, bo twórcy zlali wątek Maquis i różnić jakie ich dzielą z GF koło 2 sezonu..

A i nawet wtedy nie wykorzystali potencjału w całości.

Eviva
    Uczestnik

Voyager nie jest taki zły. mnie tam się podoba, no, niekoniecznie wszystkie odcinki, ale znaczna wiekszość.

Lo'Rel
    Uczestnik

Czwarty i piąty sezon szczególnie, ale i przed i potem jest wiele ciekawych epizodów.

Match
    Uczestnik

Moim zdaniem wręcz przeciwnie - im dalej, tym (z pewnymi wyjątkami) gorzej.

Flashbones
    Uczestnik

7 sezon Voyagera jest najsłabszy, sporo nudnych i niepotrzebnych odcinków, poza finałem, a najlepszy to 4 i 5 i kilka odcinków 6.

Reyden
    Uczestnik

Z VOYA to najlpeszy jest chyba 4 sezon .Ponad połowa odcinków jest na bardzo dobrym poziomie ( z perełkami w postaci Year of The Hell czy Killing Game ) , kilka jest na dobrym poziomie , pozostałe są tylko średnie ; nie ma żadnych zapychaczy czy innych usypiaczy widza .Początek 5 sezonu również jest dobry , potem tak gdzieś do połowy sezonu mamy średnie odcinki .Sezony 6 i 7 też mają ciekawe odcinki , ale jest ich już mniej - do formy serialu w 4 sezonie trochę brakuje .BTW. dla mnie najgorszym odcinkiem w całym serialu jest ten pt. 11:59 (5x23) , nawet czasami słabe sezony 1 i 2 mnie tak nie nudziły jak ten odcinek .

lszekg
    Uczestnik

Szczerze? Voyager niezbyt mi się podoba... taki jakiś... no nie wiem... naciągany?

Lo'Rel
    Uczestnik

Z piątego sezonu w mojej czołówce są odcinki Timeless, Night, Bliss, Gravity no i oczywiście Equinox, czwarty sezon to Scorpion, One, Hunters, generalnie czwórka miała fajny klimat. Nie mogę nie wspomnieć o Memorial z 6 sezonu, potem Voyager Conspirance, Live Fast And Prosper, no i naturalnie The Hunting Of Deck 12.

Eviva
    Uczestnik

Szczerze? Voyager niezbyt mi się podoba... taki jakiś... no nie wiem... naciągany?

Może i naciągany, ale fajny. Wyraziste postacie i dobra akcja.

Jamjumetley
    Uczestnik

I najlepsza czołówka spośród wszystkich Treków...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 271 do 285 (z 445 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram