Pytania

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Arille, Ty uważaj, bo jeszcze skończysz w mundurku pielęgniarki u EMH... :>

Zarathos
    Uczestnik

W czasie akcji nosisz mundur operacji specjalnych. W czasie normalnej sluzby nosisz albo czarny (nie ma na stronie - podobny do munduru kapelana, ale bez bialych dodatkow), albo normalny mundur sluzbowy - sekcji czerwonej. Jak wolisz.

Raider71
    Uczestnik

Nie wiem czy dobrze wybralem miejsce, ale co z moim avatarkiem?Wyslalem juz zdjecie.

Zuza
    Uczestnik

Kim jest Daise'Khre'Riov Norak?Skoro zyskał przezwisko to chyba jest bardziej znaną w światku postacią, a wtedy wypadałoby wiedzieć coś więcej? Gdzieś szukać, coś doczytać, czy to postać zmyślona?

Zarathos
    Uczestnik

corv go wymyslil 🙂 - to facet ktory nakazl zmienic andor (taki ksiezyc zamieszkaly przez niebieskich ludzikow z czolkami :D) w poligon doswiadczalny dla broni bilogicznych. Dr Mengele i Stalin w jednym w naszym swiatku

Zuza
    Uczestnik

Ok... czyli zakładam, że samo nazwisko jest postaciom ogólnie znane... Gdyby gdzieś coś usłyszeli, ale przecież nie usłyszą :]

fluor
    Klucznik

Kiedyś prosiłem Zarathosa o podanie nazwiska osoby powszechnie obarczanej odpowiedzialnością za sterylizację Andoru i Wolkana 🙂 Miło, że wątek się rozwija...Taka osoba jednak powinna być przez propagandę federacyjną potraktowana wręcz bezlitośnie - dlatego podejrzewam, że każdy federant powinien znać jego nazwisko i coś tam jeszcze 😉 Po drugie postuluję, żeby pewne informacje o nim włączyć do naszego oficjalnego "kanonu" i na stronie 🙂

Zarathos
    Uczestnik

owszem zostana dodane. jak tylko misja traktujaca o zlapaniu tego indywiduum sie zakonczy. bedzie ona podana w postaci wycinka z wiadomosci federacyjnych (Federations News Network). gazetka (czy raczej wycinki z wiadomosci) publikowane beda co 2-3 tygodnie i beda zawieraly ciekawe wiadomosci ze swiata ExC/BG-166. Swoja droga - jacys redaktorzy-ochotnicy do pomocy w redagowaniu gazetki. Chetnie widzialby jakiegos romulanina/milosnika tej rasy opisujacego wydarzenia w 'romulanskiej' czesci wiadomosci (Republican News :D)

Zuza
    Uczestnik

Tja, i kącik porad medycznych jak w Pani Domu? 😀

Zarathos
    Uczestnik

a co, chcialabys pojawic sie w prasie jako autorka tekstow 🙂

EMH Mark IX
    Uczestnik

Chetnie widzialby jakiegos  romulanina/milosnika tej rasy opisujacego wydarzenia w 'romulanskiej' czesci wiadomosci (Republican News :D)

[post="32221"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Ja! jA! JA!! 😆

Vang
    Uczestnik

Też ewentualnie bym w czymś pomógł 🙂

Arille
    Uczestnik

troche sie czuje skołowana nadmiarem informacji... ale powiem JA TEŻ ❗ a teraz pytanie z innej beczki:do kogo najpierw powinnam się zgłosić po odsłuchania wiadmości od kapitana i kto jest moim dowódcą?troche sie czuje zagubiona i chyba potrzebuje opieki :>

Zuza
    Uczestnik

Hmmm... na kiedy planowany jest pierwszy numer FNN?Może będzie miejsce na "listy" od czytelników? 😀

Zarathos
    Uczestnik

jak listy beda sensowne to czemu nie. pierwszy nr fnn planowany na zakonczenie misji corvusa (czyli nie wiadomo kiedy), chyba ze ktos ma pomysly na cos ciekawego. 2 redaktorow ktorzy sie zglosili do pomocy 😛 prosze o PM'y z proponowanymi artykulami/tematami :DArille - do nikogo. Corvus zglosi sie do ciebie.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 61 do 75 (z 219 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram