Pytania

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 219 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

No tak... Tylko mnie chodziło o coś innego - oficer wywiadu imho nie powinien się afiszować. Być może to tylko takie staroświeckie uprzedzenia, w końcu na czas misji mogą mu zmienić wygląd i w ogóle wszystko, ale jakoś tak dziwnie...Czy dobrze rozumiem, że po stacji chodzi Romulanka z wielkim bannerem SZPION w postaci munduru wywiadowczego ? W sumie nie mam nic przeciwko, po prostu uważam to za coś dziwnego.

Eric Keitel
    Uczestnik

Ja bym jeszcze jej dodał podpis na plecach 'jestem szpiegiem" 🙂

Arille
    Uczestnik

Eric: uważaj bo wszystko może sie zdarzyć...A tak na poważnie to w jakim mundurze powinnam biegać? Bo jeżeli w czarnym to spoko ale ilość "drobnych wypadków" na stacji wzrośnie... 🙄

fluor
    Klucznik

Na pewno Korin będzie miała zawsze wolny stolik w Dużej Mesie - tam są uczuleni na szpiegów, więc będą się trzymali jeszcze bardziej z dala 😉

Arille
    Uczestnik

przynajmniej bede miała czym oddychać...

Zuza
    Uczestnik

Nawet jeśli szpieg zda test nowakodupkowy?

Zarathos
    Uczestnik

czarny mundur jest domena sekcji specjalnych glownie wywiadu ale np tez komandosow. Korin moze byc trkatowana jako komandoska nie szipeg 😀

Arille
    Uczestnik

bardzo chętnie 🙂 więc chodze w czarnym mundurze?

Vang
    Uczestnik

Masa pytań, które chyba muszę obgadać z EMH, ale chciałbym poznać opinię kapitana. Jak praktycznie ma wyglądać moja robota jako CMO sekcji 2? Rozumiem, że będę wybywał na misje poza statkiem, żeby mieć pieczę, a co na statku? Mam podlegać EMH czy jesteśmy sobie równi? Jak ma wyglądać moja praca w ambulatorium Excelsiora? A w kwestii personelu medycznego, mogę im wydawać polecenia tylko poza Excelsiorem? Czy jacyś medycy będą przydzielani do sekcji 2 czy też mam w razie konieczności prosić EMH o pożyczenie kogoś? Dwóch CMO to chyba precedens więc sporo niejasności się wkrada.

EMH Mark IX
    Uczestnik

Mam podlegać EMH czy jesteśmy sobie równi?

Na to mogę sam odpowiedzieć, tylko co na to Kapitan? 🙂

Osobiście wolałbym dwóch równorzędnych lekarzy. W końcu dowodzimy niezależnymi sekcjami i raczej sobie w drogę wchodzić nie będziemy 🙂

Poza tym, jak się pewnie zorientowałeś, w czasie ostatniej misji byly niemałe problemy z Doc'em. Jako równy, bez problemu przejmiesz w razie czego dowodzenia nad moją sekcją, a Jeden i Dwa nie będą się ciskać i marudzić kapitanowi, że to oni powinni przejmować sekcję, kiedy ze mną jest coś nie tak 😆

Zarathos
    Uczestnik

Macie ta same pozycje. Reszta to kwestia podzialu pracy na pokladzie. Mozecie rozstrzygnac to sami, albo isc z tym do PO. Vang moze wydawac rozkazy kazdemu czlonkowi personelu medycznego, poza Doc'iem.Ja proponowalbym otworzyc jedno z zamknietych (z braku personelu :D) laboratoriow medycznych gdzie Vang moglby urzedowac jako medyk nr 2. Zaloga moglaby wybierac do kogo chce isc sie leczyc (nie ma jak wolny rynek). W czasie 'spokoju' teoretycznie na pokladzie dowodzi AHM. Ale w sytuacjach awaryjnych dowodzenie powinien przejmowac Vang (to tylko moja propozycja) jako ze doc moze byc uszkodzony, emitery moga nie dzialac etc. To jednak juz do uzgodnienia miedzy wami.

Arille
    Uczestnik

czy ja sie w końcu dowiem jaki mundur nosi Korin ❓

EMH Mark IX
    Uczestnik

Seksowny? 😆 Co do propozycji kapitana z podziałem ról i dowodzenia w czasie pokoju/wojny, jestem za.Czyli Vang automatycznie przejmuje dowodzenie sekcją w czasie ataku na nas, czy inych nieprzewidzianych okoliczności.Ale kiedy będzie spokój - drżyjcie 🙂

Eric Keitel
    Uczestnik

Chyba jesteś w "Operacjach Specjalnych? W takim razie czarny (mniej więcej taki:)

http://www.babilon5.vipserv.org/exc/grafik..._combat_red.jpg

Tak mi się przynajmniej wydaje...

Vang
    Uczestnik

Nie zgłaszam sprzeciwów dla takiego rozwiązania doc. Szczegóły jeszcze kiedyś obgadamy na GG.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 46 do 60 (z 219 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram