Problem z STO.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Melnikor
    Uczestnik

Subscription masz na dole prawej kolumny Billing, po tym jak wejdziesz w My Account ze strony STO

Match
    Uczestnik

Dzięki, znalazłem i minęliśmy się z odpowiedziami na forum.

Nic z tego - do wyłączenia potrzebny jest kod, który nie dochodzi

Dołączona grafika

Z postów na oficjalnym forum wynika, że wiele osób ma podobny problem. Wysłałem zgłoszenie, mama nadzieję że dość szybko to naprawią.

Jako, że subscription w my account nie zawsze się wyświetla, to wklejam linka - może komuś przyda się na przyszłość.

https://secure.crypticstudios.com/startrek/verify

Slawek
    Moderator

Mówisz "nie ma w spamie", ale używasz jakiegoś klienta do poczty, czy sprawdzasz bezpośrednio tam gdzie masz założoną?U mnie w Thunderbirdzie nic się nie pojawiało - zalogowałem się bezpośrednio przez przeglądarkę na skrzynkę, i dopiero tam znalazłem wszystko w folderze ze spamem.Chciałem zaproponować zmianę maila na innego, ale to też pewnie teraz wymaga kodu.

Match
    Uczestnik

Bezpośrednio na koncie w przeglądarce - więc wina leży raczej po stronie cryptic.Właśnie dostałem zbiorczo 18 kodów, oczywiście żaden nie działa bo próbowałem ponownego logowania.Moja rada to zalogować się raz i pójść na długi spacer, po powrocie wpisać kod, który w tym czasie być może dojdzie :)Po półtorej godziny nic, odkładam STO na półkę i czekam na reakcję cryptica.EDIT:zabawy ciąg dalszy - login ihasło, które działają na zwykłej stronie nie działają na tej do wyłaczenia zabezpieczenia ]:->EDIT:hasła działają, ale mail idzie godzinę - sesja w tym czasie wygasa i trzeba ponownie się logować, co za tym idzie potrzeba kolejnego kodu :DEDIT:zmieniłem email - kod doszedł. Zabawne jest to, że w międzyczasie zmieniłem hasło bo a nuż coś się zresetuje. Mam teraz inne hasło do startrekonline.com, a inne do secure...... 😀

Reek31
    Uczestnik

Witam! Mam ten sam problem, tyle że mój adres poczty (na onecie) nie działa. Wyjechałem na 14 dni i po powrocie chce włączyć gre a tu nic 🙁 ONE-TIME CODE żąda. Nie mam jak go sprawdzić ponieważ podając hasło do poczty mówi że błęde. Próba zmiany hasła się powiodła jednak przy logowaniu dalej mówi że złe. E-maila na koncie nie zmienie bo do tego potrzebny jest.. kod O.o .. absurd... Jak nie zdąże do 24 to moge się pożegnać z nagrodami z okazji rocznicy TNG 😥

Losstarot
    Uczestnik

Witam! Mam ten sam problem, tyle że mój adres poczty (na onecie) nie działa. Wyjechałem na 14 dni i po powrocie chce włączyć gre a tu nic 🙁 ONE-TIME CODE żąda. Nie mam jak go sprawdzić ponieważ podając hasło do poczty mówi że błęde. Próba zmiany hasła się powiodła jednak przy logowaniu dalej mówi że złe. E-maila na koncie nie zmienie bo do tego potrzebny jest.. kod O.o .. absurd... Jak nie zdąże do 24 to moge się pożegnać z nagrodami z okazji rocznicy TNG 😥

poczeka, dojdzie. tez mam na onecie i w koncu doszlo.

Reek31
    Uczestnik

Problem w tym że nie moge otworzyć mojej poczty bo podaje ze hasło złe (a jest dobre). Chyba zablokowali konto xd Jak narazie wysłałem do onetu wiadomość i bede czekał.

Melnikor
    Uczestnik

E-maila na koncie nie zmienie bo do tego potrzebny jest.. kod O.o .. absurd...

Nie, nie jest to absurd tylko sensowne zabezpieczenie, bo tak każdy kto uzyskał w jakiś sposób dostęp do Twojego konta PWECryptic mógłby Cię pozbawić całkowicie dostępu do zarówno gry jak i samego konta zmieniając adres e-mail a następnie hasło do konta.

Wyświetlanie 8 wpisów - od 16 do 23 (z 23 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram