Forum Fandom Sesje RPG, PBF i inne Sesja RPG Prawdziwy Typhoon - komentarze

Prawdziwy Typhoon - komentarze

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 272 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Nie denerwuj się Zary oddałem 2 okręty w zamian za 1 stary, co miałem ci na tarana w asymilator wejść.

I. Thorne
    Uczestnik

Pitmistrz ma racje, Ambassador to stary złom i tylko osłony ma mocne, a broń to będzie najwyżej walczyc z detektorami :)Niezdecydowanie jest proste - obliczasz ponownie dane do skoku i aktywujesz asymilatora i walisz nim do wroga?

Pitmistrz
    Uczestnik

Kiedy będzie przeliczenie?

I. Thorne
    Uczestnik

Za 30 minut :>

I. Thorne
    Uczestnik

Czy ja ogłaszałem ferie??? Mija juz 8 dzień od przeliczenia, a nikt się nie kwapi z pisaniem.Potrzebuje tylko postów Wolfa jako dowódcy Federacji i Kronosa jako Klingonów i Romulan. Reszta jak nie chce pisać to nie :>

Wolf
    Uczestnik

Wybaczcie moją opieszałość ale miałem sporo roboty i nie mogłem sobie pozwolić na zajęcie się tematem bitwy.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja czekałem na rozkazy bo znowu by wyło narzekanie że przeprowadzam samowolę.

Pitmistrz
    Uczestnik

Kidy będzie przeliczenie mam nadzieje że znowu dostane odpowiedz typu "Za 30 minut"?

I. Thorne
    Uczestnik

Bez przesady, ale dzisiaj je walne.Tylko mi znowu gracze podpadają, bo nie odpisują. Szczególnie nowy właściciel Lakoty, Nebuli i Akiry :>

Reyden
    Uczestnik

Czasem ci się coś nie pokiełbasiło , przecież ja odpisałem i odpisuję normalnie .

I. Thorne
    Uczestnik

Uuuu, ale wtopa. Tak to jest gdy się czyta tylko ostatnie posty, a nie popatrzy w górę.Biorę się za przeliczenie.EDITGotowe, poszło szybko,bo nikt nie strzelał. Jak możecie zauważyć to każdy okręt ma przeładowane wyrzutnie i mozecie juz z nich walić ile się da :)Jeszcze raz przepraszam, że musieliście czekać tych parę dni.

Pitmistrz
    Uczestnik

Dobra dowództwo czekam na rozkazy albo robię to co sam uznam za słuszne a potem znowu ktoś będzie się do MG skarżył. 🙂

Wolf
    Uczestnik

Dziś będą rozkazy, nie martw się teraz będę się pilnował.

Zarathos
    Uczestnik

Thorne, a gdzie ja napisałem, że wystrzeliwuję tę minę? Kazałem ją zdetonować, nie wystrzeliwać (Sfera miała maskować emisję, a potem polegnąć razem z miną).Ale co mi tam.

I. Thorne
    Uczestnik

Zrozumiałem, że zdetonowac mine to wystrzelić i wysadzić, a nie wysadzać wraz ze statkiem. Mój błąd.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 226 do 240 (z 272 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram