Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,396 do 1,410 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Słyszeć słyszeliśmy dzięki za info 🙂 Wciąż nie tak łatwo z dostępem do SCI FI w Polsce, ale na pewno cieszą takie inicjatywy.

Barusz
    Uczestnik

Tak sobie klikam z nudów po Necie i... wiedzieliście, że film Abramsa już dostał nagrodę filmową? Nawet nie nominację, nagrodę:

http://www.imdb.com/title/tt0796366/awards 😀

lszekg
    Uczestnik

Bez komentarza, że tak to grzecznie ujmę.

Pitmistrz
    Uczestnik

Widać taki dobry że dostaje nagrody przed premierą.

Slawek
    Moderator

Przed publikacją kolejnych inteligentnych komentarzy sugeruję zapoznać się dokładniej co to za nagroda oraz komu i za co została ona przyznana.

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

Intuicja mnie nie zawiodła 😉

Barusz
    Uczestnik

Chciałem, zaraz jak to wprowadzili, dać na swoim profilu ankietę "Ile punktów byś mi dał(a)?" I możliwości 1-10. Ale się przestraszyłem możliwego wyniku 😉

fluor
    Klucznik

Dla tych, którzy nie widzieli - strona Star Trek Online z 1 kwietnia:

Dołączona grafika

Tom_Logan
    Uczestnik

O pogaduszki integracyjne. Hello Everybody 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

Hello Tomie Logan! 🙂

fluor
    Klucznik

Dołączona grafika

I jak tu nie wierzyć w pesymizm... znalezione u sąsiadów.

Piotr
    Klucznik

Pamietacie trekowe perfumy? Od dawna wiadomo, ze fani Star Wars nie lubia byc gorsi od trekerow (i czesto nie sa ;> ), a wiec postanowili stworzyc wlasna marke. Filmik reklamowy perfum Saber zaprezentowal SCI FI Wire.

fluor
    Klucznik

Ciekawe wystąpienie Williama Shatnera z morałem "Get a life" - sporo trekowych nawiązań.

fluor
    Klucznik

W pracy zaczęły się pojawiać zaproszenia na przedpremierę Treka... trzeba będzie zawalczyć 😉

Avenger
    Uczestnik

Byłby ktoś w stanie opisać mi pojedynek enterprisaD z klingonami z st7? mam ten film ale takim lej wodą nie jestem. potrzebne mi bo mature z tego mam. nigdzie opracowań niema do tego. chociaż sam link do czegoś by mi się przydał. z góry dzięki.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,396 do 1,410 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram