Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,366 do 1,380 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Xalein
    Uczestnik

To i owszem. Zwłaszcza, że mnie Tuvok wogóle nie pasuje, i to wcale nie dlatego, ze czarny, tylko dlatego, że paskudny jak kupa nawozu. Bo na przykład ten, który grał kumpla Strażnika Texasu nie przeszkadzałby mi w tej roli - przystojny gościu i bardzo sympatyczny.

Ja akurat zrobilem dopasowanie ze wzgledu na sympatie do jednego jak i drugiego.

Eviva
    Uczestnik

Poniżej pasa? Razi Ciebie Obama jako Spock i McCain jako Kirk? Swego czasu popularna była fotka z Giertychem w roli Spocka. Pocieszny fotomontaż i tyle.

Razi mnie, a dlaczego? A dlatego, że równanie osób, które lubie, do polityków jakiejkolwiek opcji jakoś im uwłacza. Nie lubie polityków i tyle. Ale i tak Spock lepiej na tym wyszedł.

zdarom
    Uczestnik

Eviva spójrz na to z drugiej strony, porównywanie polityków do postaci treka powinno poprawić ich wizerunek bo postacie trekowe wniosły bardzo dużo do kultury.

Piotr
    Klucznik

Dawno tu nie bylo flashowych gierek, a ta jest nieglupia - link. Have fun. 😉

Zuza
    Uczestnik

Ach, więc to takimi ważnymi sprawami się dowództwo po nocach zajmuje... 😀

Piotr
    Klucznik

Czasem trzeba odpoczac od obowiazkow. ;P

fluor
    Klucznik

Podejrzewam, że nie tylko po nocach 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale się wkręciłem w gierkę 🙂 nie ma jak nowy holoprogram hehe 🙂

fluor
    Klucznik

Ja nie mogę chyba tak bezczelnie grać w pracy, więc się jeszcze wstrzymam, chociaż ciekawym co też tak zaabsorbowało komandora 🙂

Pojawiły się plotki, że JJ Abrams umieścił nawiązanie do Star Wars w tym filmie - sprawdźcie czy je znajdziecie na poniższym screenie: Dołączona grafika 😉

Slawek
    Moderator
    Match
    Uczestnik

Nie znalazłem tematu z powitaniami, więc...witam wszystkich w tym miejscu! 🙂

fluor
    Klucznik

Jest temat z powitaniami, ale ten też się nada 🙂 Witamy witamy.

Zuza
    Uczestnik

Mam dziś ryzykancki nastrój... :>

FO w aptece:

- Poproszę dwa testy ciążowe...

W tym momencie otrzymuje SMS-a. Wyciąga komórkę, czyta...

- Ooo plask!.. Da pani trzy testy ciążowe...

fluor
    Klucznik

Wykorzystujesz moment, w którym FO ma kłopoty z dostępem do netu? 🙂

OmegaOne
    Uczestnik

Jakież to prawdziwe ;>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,366 do 1,380 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram