Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,351 do 1,365 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Pffffffff... przecież właśnie o to chodzi, żeby nikt poza wszczepiającymi i nadzorującymi nie wiedział, kto ma wszczep, a kto nie ma :>

Tom - kardasjańskie się wszczepia dla zmyły, bo wychodzą na co czulszych i dokładniejszych sensorach 😛

fluor
    Klucznik

Teorie spiskowe z Piotrem w roli głównej to niemal sport narodowy TSS-a od samych chyba początków 😉

Krusty
    Uczestnik

Do których trzeba doliczyć: kiedy tss wróci?, bojkotuje sprawdzanie pisowni, rekord w ilości postów przez Coena na początku, legendę irca no i umizgywanie się do każdej nowej pani na forum(fo chyba ma nadal kabinę rozkoszy). 😉

Zuza
    Uczestnik

(fo chyba ma nadal kabinę rozkoszy). 😉

I szpiegowskie kaczuszki kąpielowe... 😎

fluor
    Klucznik
    fluor
    Klucznik

Steam Trek, czyli jak by go widzieli nasi dziadkowie 😉

Eviva
    Uczestnik

Echa wyborów w USA 😉

A to już poniżej pasa. I to nawet grubo poniżej. Lepsze już to drugie, choć Spock w tym hecnym garniturku wyglada jakoś głupio.

fluor
    Klucznik

Poniżej pasa? Razi Ciebie Obama jako Spock i McCain jako Kirk? Swego czasu popularna była fotka z Giertychem w roli Spocka. Pocieszny fotomontaż i tyle.

fluor
    Klucznik

Jeśli ktoś lubi czekoladki, to uważajcie na święta: szkło w ptasim mleczku

fluor
    Klucznik

Dla Evivy i wszystkich miłośników Spocka 😉 Niespodzianka świąteczna z życzeniami

I. Thorne
    Uczestnik

Poniżej pasa? Razi Ciebie Obama jako Spock i McCain jako Kirk? Swego czasu popularna była fotka z Giertychem w roli Spocka. Pocieszny fotomontaż i tyle.

Ja uważam, że McCain powinien wystąpić raczej jako kapitan Pike z TOS "The Menagerie". Pasowałby idealnie :>

A Obama jako Data wygląda tak wampirowato 😀

Xalein
    Uczestnik

Obama mi pasuje do Tuvoka.

A L. Kaczynski do Quarka

I. Thorne
    Uczestnik

A J. Kaczyński? Na Roma? To obraza dla Roma... :>

Xalein
    Uczestnik

A J. Kaczyński? Na Roma? To obraza dla Roma... :>

Nie myslalem o nim i dzis jakos nie mam ochoty o nim myslec

Eviva
    Uczestnik

Obama mi pasuje do Tuvoka.

To i owszem. Zwłaszcza, że mnie Tuvok wogóle nie pasuje, i to wcale nie dlatego, ze czarny, tylko dlatego, że paskudny jak kupa nawozu. Bo na przykład ten, który grał kumpla Strażnika Texasu nie przeszkadzałby mi w tej roli - przystojny gościu i bardzo sympatyczny.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,351 do 1,365 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram