Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,336 do 1,350 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

"Nowa toga, którą opracowała projektantka mody Betty Jackson, ma prosty krój, niewielki kołnierzyk i wykładane aksamitem mankiety. Na piersi przyszyto dwa pionowe pasy w kolorze czerwonym.

„Sędzia wygląda jak bileter wpuszczający w Las Vegas widzów na Star Trek” – krytykowała zmiany ekspertka ds. mody dziennika „The Times” Hadley Freeman." 😆

Cytat z rp.pl 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

W sumie już dosyć stare, ale dopiero teraz się na to natknąłem:

Top 10 Star Trek Technobabbles - w wykonaniu Angry Video Game Nerda. Nawet zabawne.

Fajne to to 🙂

zdarom
    Uczestnik

Czy ja wiem? To to ani fajne ani nie fajne, po prostu takie sobie, choć fajnie zrobione.

fluor
    Klucznik

Swoją drogą widzimy na forum wiele nowych twarzy, co nas niewątpliwie cieszy. Czyżby to zbliżająca się premiera filmowa ożywiła uśpionych fanów? 😉

Zuza
    Uczestnik

Posty przeniesione z tego tematu.

Pogaduszki sa w Mesie. 😉

Ale nie ma tematu "fanklub FO" a ja się boję założyć, jeszcze mąż się dowie i będzie klops... :blush:

Krusty
    Uczestnik

Pomysł był ale się nie przyjoł... ale zdradzę tobie tajemnicę że Piotr już dawno dokonoł przewrotu na mostku i zastapił inncych bootami... to taka tss tajemnica poliszynela. 😛

Piotr
    Klucznik

Boty by przynajmniej pracowaly bez przypominania im o zadaniac, a tak... Ej... niezly pomysl. ;>

Zuza
    Uczestnik

Piotr już dawno dokonoł przewrotu na mostku i zastapił inncych bootami...

To nie boty tylko prawdziwe osoby. Plus romulańskie wszczepy dokorowe 😛

zdarom
    Uczestnik

Tego o wszczepach nie skumałem 🙂

Zuza
    Uczestnik

Bo to tajna technologia pozwalająca na kontrolowanie umysłów :>

fluor
    Klucznik

Testowana na niepokornych kadetach. Jak dotąd świetnie działa 😉

zdarom
    Uczestnik

Na których kadetach? Bo chyba nie tych z naszego forum, a przynajmniej za moich czasów. 🙂

Piotr
    Klucznik

No wlasnie... na kim niby to dziala? Ja tego nie widze. ;P

Tom
    Uczestnik

No a czego się spodziewasz po romulańskiej technologii? Mówiłem, żeby wszczepiać kardasjańskie ;P

fluor
    Klucznik

zdarom: Obiekty badań nie są tego świadome, inaczej cały eksperyment nie miałby sensu 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,336 do 1,350 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram