Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,321 do 1,335 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Stan polskiego sportu, struktur piłki nożnej zwłaszcza jest tak potwornie zeżarty przez gangrenę, że po prostu szkoda wypowiadać się na ten temat, bo i tak zmian nie będzie. Czego się boją?

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Z dedykacja dla wszystkich kierowcow - link

Silver Phoenix
    Uczestnik

Niezłe, aczkolwiek wolę to .

Odgłos po zniknięciu wjeżdżającego pod górkę samochodu - bezcenny...

zdarom
    Uczestnik

Czemu znowu jest ta kiepska wersja forum?

Piotr
    Klucznik

zdarom, moze Ci sie skin zmienil? Bo nie zmienialismy wygladu.

fluor
    Klucznik

Albo przypadkiem włączyłeś wersję lo-fi 😉

zdarom
    Uczestnik

Jeśli to mój błąd to przepraszam odpowiedzialnych za wygląd forum. I nie jest to wersja Lo-Fi tylko jakoś tak dziwnie posty są ... nie wiem jak to opisać, tak w dzewie 🙂

fluor
    Klucznik

Ciężko powiedzieć teraz czyj to błąd, ale zależy co masz na myśli mówiąc o kiepskiej wersji forum - jeśli to sprawa skina to w dolnym lewym rogu można sobie wybrać jaki się chce.

zdarom
    Uczestnik

No po prostu yyy... wyświetlany jest tylko pierwszy i wybrany przez siebie (bądź ostatni) post z jakiegoś tematu, a reszta jest wierszem wypisana niżej i trzeba sobie każdy post otwierać żeby przeczytać w całości.

Piotr
    Klucznik

Zdaromie drogi, klikasz w 'Opcje' znajdujace sie na tym samym pasku co tytul tematu (tylko po prawej) i wybierasz Tryb wyswietlania - Standardowy.To bylo juz omawiane w konsoli, wiec tam przeniesiemy te posty. Tylko daj znac, ze juz ok.

zdarom
    Uczestnik

Już wszystko ok panie Piotrze.

I. Thorne
    Uczestnik

Ktos sie w to bawi?

DINOPARC

Zabawa a la Pokemon. Czyli kupowanie stworów, trenowanie ich i kupowanie nowych, trenowanie itd.

zdarom
    Uczestnik

Trzeba by sobie najpierw strzelić baranka bo jak inaczej można czymś takim się bawić

lszekg
    Uczestnik

Ogłaszam iż z powodu uporządkowania własnych spraw, nie będzie mnie na forum jeszcze jakiś tydzień-dwa. Z góry przepraszam z jakiekolwiek utrudnienia.

Slawek
    Moderator

W sumie już dosyć stare, ale dopiero teraz się na to natknąłem:

Top 10 Star Trek Technobabbles - w wykonaniu Angry Video Game Nerda. Nawet zabawne.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,321 do 1,335 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram