Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,261 do 1,275 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Nie chodzi o rację a o pewne zasady - jest ograniczona liczba "ostatnich ostrzeżeń" i "jeszcze tylko ja coś dodam", inaczej zrobi się prawdziwy bałagan.

Lo'Rel
    Uczestnik

Dyscyplina typowa dla Andorian 🙂

Eviva
    Uczestnik

Dyscyplina typowa dla Andorian 🙂

Ech, ech... Andorianie mają swój urok. Zwłaszcza osobisty. Ta prześliczna skóra... i seksowne antenki...

Eviva
    Uczestnik

Post przeniesiony z ninnego tematu.

Jak by mi się udało wygrać to co było wczoraj do wygrania, a nawet i połowę tego to sfinansowałbym sprowadzenie na TrekSferę jakiejś gwiazdy Treka. (Może i samego Nimoya?) 😉

No to ja się pomodlę. I to gorąco. Chociaz bo ja wiem, czy Nimoyowi by się chciało? Jeszcze Shatnerowi prędzej. W końcu jego dziadkowie pochodzili z Polski.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ech, ech... Andorianie mają swój urok. Zwłaszcza osobisty. Ta prześliczna skóra... i seksowne antenki...

Ale ta wrodzona agresja... chyba nie chciałbym Andorianki w łóżku:) choć jeśli miałbym wybierać między niebieską a Klingonką... i czułka, równie seksowne co volkańskie uszy 🙂

Eviva
    Uczestnik

Andorianki nie są agresywne, tylko przejawiają inicjatywe. To urocze i pikantne, drogi Lo'Rel (zrobiłam ostatnio główke Andorianina z modeliny - nienajgorsza).

Lo'Rel
    Uczestnik

Urocze i pikantne jest jak najbardziej wskazane :)Ty zrobiłaś główkę, a mi się tworzy coraz więcej pomysłów na Treksferę 🙂

Eviva
    Uczestnik

Ty zrobiłaś główkę, a mi się tworzy coraz więcej pomysłów na Treksferę 🙂

I brdzo dobrze. niby jeszcze czas, ale zobaczysz, jak to szybko zleci - ani się obejrzymy, jak trzeba będzie brać tyłek w troki i lecieć do roboty.

Anonimowy
    Gość

Jak kogoś interesuje to sensacja na Monzy. W kwalifikacjach Vetel - 1, Kovalainen -2, Masa - 6, Heidfeld - 10, Kubica - 11, Raikonen - 14, Hamilton - 15.Czy Vetel wygra jeśli będzie padało? To całkiem mozliwe, bo wygląda na to, że ma auto ustawione na deszcz w przeciwieństwie do Raikonena cz Hamiltona. Robertowi w 2 turze brakło zaledwie o 0,046 sekundy. Jak będzie sucho to wszystko jest możliwe, nawet że wygra 15 w kwalifikacjach Hamilton.

Zuza
    Uczestnik

wygra 15 w kwalifikacjach Hamilton.

Prędzej się będzie rozpychał i spieszył i albo wyląduje na poboczu, albo mu kary wlepią takie, że ho! 🙄

fluor
    Klucznik

Ja w szoku, zaprosiliśmy sąsiadów na piwko (z okazji imienin Asi) a tu się okazuje, że oglądają treka i to całkiem zapamiętale. To dopiero niespodzianka 🙂

Lo'Rel
    Uczestnik

nigdy nie wiadomo gdzie znajdziesz trekkera 🙂

Eviva
    Uczestnik

nigdy nie wiadomo gdzie znajdziesz trekkera 🙂

W tym tkwi jaden z uroków wszelkiego trekkerstwa. Nigdy bynm nie podejrzewała, że boyfriend mojej przyjaciółki jest trekkerem. Zawsze twierdził, że nie lubi SF, a gdy Kaśka powiedziała mu, że stałam się trekkerką, to tak się ucieszył, że przysłał mi przez nią ślicznego, futrzanego, mruczącego tribble'a i najnowszą trekową mangę. Ta ostatnia nienajgorsza, szkoda, że czarnobiała, ale trudno. A już tribble - sama słodycz.

I. Thorne
    Uczestnik

A już tribble - sama słodycz.

Doktor Phlox pokazał do czego się tribble najlepiej nadają :>

Scena z karmieniem była dla mnie jedną z najlepszych w Enterprise.

Lo'Rel
    Uczestnik

Scena z karmieniem była dla mnie jedną z najlepszych w Enterprise.

Ojej, a w jakim odcinku to było bo chyba mi umknęło...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,261 do 1,275 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram