Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,246 do 1,260 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Silver Phoenix
    Uczestnik

Mod: wątek przeniesiony z tematu Kluby Star Trek i ich historia

Highly illogical.

Nazywaj to sobie jak chcesz; ja się już dawno nauczyłem, że coś jest pewne dopiero w momencie, gdy mam to w ręku. Obietnice nie robią na mnie wrażenia, a wycofanie się dystrybutora nie byłoby niczym niespotykanym 😛

Eviva
    Uczestnik

Coś w tym, jest. Ja miałam od pół roku obiecany nowy rentgen, a w środę dowiedziałam się nagle, że nic z tego i muszę przejść na inne stanowisko. A w mojej sytuacji to nie takie proste - tracui się przywileje technika rtg, a po jakimś czasie prawo wykonywania zawodu.Ale Ty lepiej wypluj te słowa - co tam mój rentgen i mój dyplom naprzeciw wielkiego wydarzenia, jakim jest ST XI.

Lo'Rel
    Uczestnik

Też prawda, będziemy pewni, jak zobaczymy plakaty w kinach z podpisem: dziś premiera krajowa, Star Trek XI, reż. J.J. Abrams, godzina 20.00 kino Silverscreen 🙂

Eviva
    Uczestnik

A na czele kilometrowej kolejki - wściekła Eviva ze swym ulubionym nunchako, nie dająca się wypchnąć na bok...

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja tam wezmę teleporter i prześlę wszystkich do sali gdzie puszczą kolejna szklaną pułapkę i problem kolejki się rozwiąże 🙂

Eviva
    Uczestnik

Ja tam wezmę teleporter i prześlę wszystkich do sali gdzie puszczą kolejna szklaną pułapkę i problem kolejki się rozwiąże 🙂

Jakby powiedział nieśmiertelny Hannibal Smith - grunt to dobry plan. Akceptuje bez poprawek.

Zuza
    Uczestnik

Ja się od jakiegoś czasu przymierzam do Lost Highway ale jakoś nie mogę się zebrać. Ale za to Mullholland Drive jest... porżnięty równo i dlatego uwielbiam ten film.

W Mullholland Drive jest jeszcze jako-taka ciągłość wątków i ogólny zaryz łatwo wychwycić... Przynajmniej w porównaniu z Lost Highway 🙂 O LH słyszałam opinię, że bez hmmm... miękkich środków psychoaktywnych nie ma sensu szukać w nim sensu 😀 No a przynajmniej bez kilku promili etanolu we krwi :>

Dragon
    Uczestnik

Nunchako Eviva? Ale jak chcesz to podeśle Ci jakiegoś ulubieńca z mojej kolekcji.

Eviva
    Uczestnik

Nunchako Eviva? Ale jak chcesz to podeśle Ci jakiegoś ulubieńca z mojej kolekcji.

Dzięki. nunchako mi starczy, mozna tym przyzwoicie zamroczyć każdego, kto Ci podskoczy.

A tak poważnie... Kiedyś uczyłam się, jak tym wywijać, ale dziś pewnie zrobiłabym krzywdę przede wszystkim sobie. Bagnet bezpieczniejszy w użyciu.

Lo'Rel
    Uczestnik

A może jednak jakiś fazerek? taki niegroźny, ustawiony na usypianie 🙂

Eviva
    Uczestnik

A może jednak jakiś fazerek? taki niegroźny, ustawiony na usypianie 🙂

Jak mówi kapitan Kirk w "Wink of the eye", porażenie z fazera nie nalezy do przyjemności. Możnaby komuś doładować tak, żeby poczuł, a krzywdy nie zrobić.

Lo'Rel
    Uczestnik

Znam takich co słusznie na to zasłużyli 😉

zdarom
    Uczestnik

Post przeniesiony z tego tematu.

cyt:Piotr

zdarom, chyba nie twierdzisz, ze nalezy sie znizac do poziomu naszego prowokatora? Lo'Rel, trzymaj nerwy na wodzy, Silver i Tom pokazali, ze mozna reagowac na tego typu poglady i zachowanie, pozostajac na wyzszym poziomie i nie obrazajac drugiej strony.

Proponuje juz nie wracac do tematu, to i tak niewiele zmieni.

Ostatni powrót z mojej strony. Do poziomu o którym wspomniałeś się nie można za bardzo zniżać bo można sobie rozbić głowę o chodnik.

fluor
    Klucznik

Ostrzegałem 😉

Eviva
    Uczestnik

Ostrzegałem 😉

I jak zwykle miałeś rację.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,246 do 1,260 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram