Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Silver Phoenix
    Uczestnik

Nie, nie "urban legend", Fluor... . Zawarta w kawie kofeina ma właśnie takie działanie: podnoszenie ciśnienia oraz zwalczanie senności.

Niestety, są osoby, na które działa toto wręcz odwrotnie. Mnie się po jednej-dwóch kawach bardzo dobrze śpi. Kopa dostaję po czwartej... No cóż 🙂

Lo'Rel - spróbuj zmniejszyć dobową dawkę. Widać Twój organizm się już zdrowo uzależnił 🙂

Eviva
    Uczestnik

Troszkę mniej pisz o szpiczastych uszach a bedzie ok. Wszyscy już wiemy, że kochasz Spocka ;>. Niektórzy żywią do Ciebie pozytywne uczucia, nie wspominając już pani Roddenberry będącej Twoim awatarkiem ;).

Spróbuję, ale będzie trudno, bo bywam jednokierunkowa, jeśli chodzi o myślenie. Jak kogoś kocham, to już do szaleństwa

Ale dobra, kończę ten temat. Więcej ani nie zająknę o spiczastych uszkach. Chyba że będzie jakaś pierońska okazja.

zdarom
    Uczestnik

Więcej ani nie zająknę o spiczastych uszkach. Chyba że będzie jakaś pierońska okazja.

Dlaczemu? Spiczaste uszy są spoko a czy okazja musi być? A jak chcesz okazje to proszę bardzo. Wiesz moze dlaczego Spock utyka na lewą nogę w 11 minucie zerowego odcinka w TOS'ie (tak to wygląda w tej wersji którą właśnie dorwałem).

fluor
    Klucznik

Nie oglądam LOSTa ale coś mnie intryguje. Dlaczego różne grupy rozbitków tak rywalizują? Jakby ktoś był łaskaw objaśnić.

Anonimowy
    Gość

Ze względu na ograniczone zasoby wyspy z jednej strony a ze względu na zdziczenie z drugiej. Pewnie jest i trzecia ale jej nie moge wymyślec

Avenger
    Uczestnik

cytat:

"When village idiots become world leaders,

nuking the planet becomes a no brainer."

Ciekawy jestem ilu ludzi się tak naprawdę nad tym zastanawia.

Dołączona grafika

http://www.freakingnews.com/pictures/34000...oster-34351.jpg

fluor
    Klucznik

LOST jest trochę pogmatwany, oglądałem wyrywkowo, ale czułem się jakbym widział "Twin Peaks". To ja już chyba zostanę przy oglądaniu "Rzymu" :)btw, Eviva cieszę się, że chandra przeszła.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja szczerze mówiąc tez Losta nie oglądałem, parę odcinków, nie wiem nawet z którego sezonu. Mają fajny klimat, ale zupełnie nie wiem o co kaman...

biter
    Uczestnik

LOST jest trochę pogmatwany, oglądałem wyrywkowo, ale czułem się jakbym widział "Twin Peaks".

mam nadzieje że nie byłeś w pełni świadomy tego co piszesz porównując LOSt do Miasteczka Twin Peaks. to coś na zasadzie jakbyś porównał nasze samoloty dla "Vipów" z A380.

Takich rzeczy robić nie wolno

Zuza
    Uczestnik

LOST jest trochę pogmatwany, oglądałem wyrywkowo, ale czułem się jakbym widział "Twin Peaks".

Lepiej zostań przy Twin Peaks 😀

fluor
    Klucznik

Dla wyjaśnienia, Twin Peaks też obejrzałem tylko jeden odcinek (jakoś się uchowałem) i jedyne co zapamiętałem to twórczy chaos i Pani z Pieńkiem; urywki LOSTa w których rozbitkowie rywalizują ze sobą z użyciem broni ostrej były dla mnie równie klarowne (no może przesadzam, w TP nie szukałem już realizmu).

Lo'Rel
    Uczestnik

Lo'Rel - spróbuj zmniejszyć dobową dawkę. Widać Twój organizm się już zdrowo uzależnił

Silver, rzecz w tym, że ja prawie kawy nie pijam.

fluor
    Klucznik

No to może powinieneś pić ? 😉

Zuza
    Uczestnik

Fluor - a oglądałeś Lost Highway? To dopiero chaos twórczy 😀

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja się od jakiegoś czasu przymierzam do Lost Highway ale jakoś nie mogę się zebrać. Ale za to Mullholland Drive jest... porżnięty równo i dlatego uwielbiam ten film.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,231 do 1,245 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram