Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,201 do 1,215 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Interesująca, lecz zbyt odległa jest Nowa Zelandia... :blush:

Eviva
    Uczestnik

Przed chwila przeczytałam, jak niejaki Generał przechwala się, że właśnie wywiózł swego psa dziesięć kilometrów od chałupy i zostawił. I taki ktos jest tu, na tym forum. Jeśli napisał prawdę,powinien być w więzieniu. Mój ostatni pies został przeze mnie przygarnięty właśnie wskutek takiego potraktowania przez jakąs bestie, podszywającą się niezdarnie pod człowieka. Do końca życia wpadał w panikę, gdy go spuszczałam ze smyczy - przytulał się wtedy do moich nóg i drżał jak w febrze. Czasem dostawał ataków lękowych, chował się w kąt i strach było wtedy na niego patrzeć. Gdybym dorwała jego poprzedniego właściciela, długo by nie pożył, a juz conajmniej potrzebowałby opieki dentystycznej.Nie rozumiem, po co niektórzy ludzie wogóle biorą psy do domu. Sami są mniej warci niż te zwierzeta.I prosze mi nie pisac, że wypowiadam się za ostro! Mówię właśnie tak, jak jest.

Lo'Rel
    Uczestnik

I dokładnie popieram, nic dodać nic ująć !!!!!!!!

fluor
    Klucznik

Któż normalny siedzi na forum o tej porze 😉

Zuza
    Uczestnik

Hmmm... nikt? 😆

J.L.Picard
    Uczestnik

Ty to jednak jesteś twardy zawodnik

fluor
    Klucznik

Trzeba pokazywać, że moderacja nie śpi 😉 Przyznam jednak, że nie byłem wtedy jedynym userem na forum, stąd moje pytanie w tym temacie ;>

zdarom
    Uczestnik

Jak tak dalej będziesz robił to długo nie pociągniesz 😆

Piotr
    Klucznik

Posty dotyczace klubow Star Trek znalazly sie tutaj.

Zuza
    Uczestnik

Wow! Moderacja nie dość, że nie śpi, to jeszcze sprząta! 😆

fluor
    Klucznik

Raz się uda, innym razem nie. Porażka moderacji to niekończący się offtopic w jednym z newsów, zupełnie nie wiadomo co z nim zrobić, poza tym, że można go zostawić i bić rekord długości 😉

Piotr
    Klucznik

To nie porazka, to przemyslana sprawa. ;D Watek wraca do tematyki obcych. 😉

fluor
    Klucznik

Obcych cywilizacji opisanych w starożytnych mistycznych tekstach, dodałbym 😛

Piotr
    Klucznik

Zawsze to blizej punktu wyjscia. 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

A to tylko dowodzi jak wielu dziedzin dotyczy temat obcych 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,201 do 1,215 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram