Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,171 do 1,185 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Silver Phoenix
    Uczestnik

No popatrz, a zawsze sądziłem, że nie liczy się ilość, lecz jakość... 😛

zdarom
    Uczestnik

Nie przesadzaj. Może i jesteśmy kotami bo jesteśmy nowi na forum ale te szczoteczki?

J.L.Picard
    Uczestnik

Doceńcie to, mogłem być wredny i kazać używać patyczków do uszu.

zdarom
    Uczestnik

Opisz mi te patyczki do uszu bo jeśli piszesz o tym co myślę to nie wolno ich do tego używać (chodzi mi o mycie uszów, uszu, czy jakoś tak ;]).

Lo'Rel
    Uczestnik

Ty mi tu w ogóle J.L. Picardzie się nie udzielaj, boś też kadet czwartej klasy 😛 na szczęście na okrętach gwiezdnych są z pewnością samoczyszczące się kibelki 🙂 a o ile wiem to najgorsza robota dla żółtodziobów w Flocie to czyszczenie kanałów plazmowych 🙂 Wszystkie koty na Trek.pl trzymajmy się razem 😀

Zuza
    Uczestnik

Cicho, dzieci 😛

Co wy wiecie o kotach, mjau...

A patyczkami do uszu jak najbardziej można czyścić uszy - ale zewnętrzne, tj. wszystkie zakamarki małżowiny usznej :]

Są specjalne patyczki do czyszczenia uszu niemowląt, z ogranicznikiem, żeby nie kusiło wpychać :>

J.L.Picard
    Uczestnik

Ty mi tu w ogóle J.L. Picardzie się nie udzielaj, boś też kadet czwartej klasy

Oj kolego przeginasz, jeszcze trochę a uczynię cię moim osobistym ordynansem...

fluor
    Klucznik

Nie koty, tylko kadeci, tak to się tu nazywa ładnie 🙂 A wracając do fast foodów, zawsze mnie ciekawiło jakie środki przeciwwymiotne dodaje się do jedzenia w fast foodach (bo przecież gdyby nie owe środki, żołądki z pewnością by nie wytrzymały zaśmiecenia :P)

Lo'Rel
    Uczestnik

Żebyś czasem Ty Picardzie nie został moim pucybutem. I coś tak Fluor się uczepiłeś tych środków przeciwwymiotnych? Otóż nie dodają żadnych, bo jest to zupełnie zjadliwe i nawet smaczne. A do wołowiny którą przyrządzisz w domu też dosypiesz jakieś środki?

fluor
    Klucznik

Lo'Rel, ja wiem, że ich tam nie ma, ale piję do posta The_D, w którym nie wypowiedział się jednoznacznie w tej kwestii.

Lo'Rel
    Uczestnik

A to chyba mi umknął ten post 🙂 muszę się zapoznać z treścią...

Zuza
    Uczestnik

Środkiem przeciwwymiotnym jest rozgazowana cola, składnik niektórych zestawów... :>

Lo'Rel
    Uczestnik

oj rozgazowana cola to chyba właśnie wymiotna jest :]

The D
    Uczestnik

A wracając do fast foodów, zawsze mnie ciekawiło jakie środki przeciwwymiotne dodaje się do jedzenia w fast foodach (bo przecież gdyby nie owe środki, żołądki z pewnością by nie wytrzymały zaśmiecenia :P)

No aż tak dokładnie nigdzie w internecie nie pisze 😉 Ale to wcale nie jest takie głupie. W Polsce nikt by się tym pewnie nie przejmował, ale w stanach, gdzie pozywa się firmy o potknięcia na schodach... Weźmie się taki Amerykanin nałyka bułek, zrobi mu się niedobrze i zaraz będzie proces. A tak to firma bezpieczniejsza.

Lo'Rel
    Uczestnik

A tak swoją drogą, w stanach na lodówkach i pralkach jest ostrzeżenie żeby nie wkładać tam dzieci. Kiedyś dzieciak zamknął się w lodówce, zamarzł i matka proces wygrała, bo nigdzie nie było ostrzeżenia... Paranoja

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,171 do 1,185 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram