Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Pocięte liście i papier? To znaczy, że te wszystkie ostrzeżenia przed rakiem to dla picu są?

Zuza
    Uczestnik

Papierosy mają udowodnioną naukowo wieloraką szkodliwość, glutaminian - jedynie ryzyko alergii.Klopsik chyba nie ma niczego udowodnionego, prędzej bałabym się frytek :)W sumie, jak się wsłucha w to, co ludzie mówią, to wszystko szkodzi. Najlepiej położyć się i przestać oddychać 😮

Silver Phoenix
    Uczestnik

No coś Ty??? Przecież brak oddychania też szkodzi!:D

Zuza
    Uczestnik

Ale oddychanie też.A tak będzie szybko po sprawie 😎

Eviva
    Uczestnik

Jak to ujęli Żydzi? Jeśli nie chcesz się postarzeć, powieś się za młodu. Tutaj mamy sytuację podobną - nie chcesz się otruć tym, co kupujesz, utop się w Wiśle (też notabene zatrutej jak diabli).

zdarom
    Uczestnik

Nie licząc małych strumyczków u początku rzek to wszystkie są zapyprane.

The D
    Uczestnik

A skąd wiesz że cheesburger nie jest zdrowszy od gołąbka?

Zakładam, że w gołąbku nie ma środków przeciwwymiotnych. Z resztą nawet nie chodzi o higienę przyrządzania, ale wartości odżywcze zawarte w takim jedzeniu. Nie oszukujmy się, fast-foody poza kaloriami nie wiele zawierają.

Pocięte liście i papier? To znaczy, że te wszystkie ostrzeżenia przed rakiem to dla picu są?

Większość tych substancji uwalnia się przy spalaniu. Myślę, że nawet gdybyś zjadał paczkę dziennie popularnych bez filtra przez 20 lat to rak płuc by Ci nie groził 😉

J.L.Picard
    Uczestnik

Łojej ale się tych nowych userów namnożyło...

Silver Phoenix
    Uczestnik

Ktoś musi wyrabiać normę. Skoro się starzy nie kwapią...:P Jak zwykle, cała robota spada na "kociarnię" 😉

Eviva
    Uczestnik

Ktoś musi wyrabiać normę. Skoro się starzy nie kwapią...:P Jak zwykle, cała robota spada na "kociarnię" 😉

Czyli że co, należę do "kociarni"? Mnie to zanadto nie przeszkadza, bardzo lubię koty, a i sama nieźle potrafię parskać, prychać i drapać.

J.L.Picard
    Uczestnik

sama nieźle potrafię parskać, prychać i drapać.

A jak spadasz to zawsze na cztery łapy?

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja ci tu zaraz kociarnię dam 🙂 kapitanem byłem jak jeszcze żeście nie wiedzieli co to Star Trek (w innym fan klubie):)

Silver Phoenix
    Uczestnik

Hy, Lo'Rel... Nie licytuj się, bo może Cię czekać niespodzianka...:P

zdarom
    Uczestnik

właśnie kapitanie Lo'Rel, Ale teraz jesteś Tutaj i jesteś kotem (zresztą ja chyba też). ;]

J.L.Picard
    Uczestnik

Chyba możecie zacząć od szorowania pisuarów szczoteczkami do zębów. Tak przez pierwsze 300 postów.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,156 do 1,170 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram