Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,111 do 1,125 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

Dla lubiących relaksującą muzykę polecam bardzo ciekawe wykonanie Kanonu Pachelbela. Mógłby się tak ciągnąć bez końca 😉

Eviva
    Uczestnik

A ja polecam płytę "Spaced Out", która bardzo ładnie performują znani skądinąd William Shatner i Leonard Nimoy. Dostępna na empik. pl. Szczególnie utwór "Highly illogical" - jest wspaniały.

fluor
    Klucznik

Performują? To znaczy że oni tam śpiewają? 😉

Eviva
    Uczestnik

Performują? To znaczy że oni tam śpiewają? 😉

Punktualnie tak. Obaj. Choć w przypadku Shatnera jest to częściej melodeklamacja.

fluor
    Klucznik

Punktualnie? Znaczy się, że nie spóźniają się ze "śpiewem" do melodii? 🙂

Piotr
    Klucznik

Fluor, nie badz wredny. ;> Sluchalem raz Shatnera - no spiew to nie jest 😉 i w moj gust zupelnie nie trafia.

Eviva
    Uczestnik

Fluor, nie badz wredny. ;> Sluchalem raz Shatnera - no spiew to nie jest 😉 i w moj gust zupelnie nie trafia.

Nie wszystko musi odpowiadać wszystkim. Wielu zachwyca sie Dodą i Michałem Wiśniewskim, a ja dostaję od nich alergicznej wysypki. Muzyka to kwestia odczuć, a każdy ma inne. Mnie się to podoba, choć w przypadku Shatnera mamy doczynienia raczej z melodeklamacją niż z śpiewem To też sztuka i mnie odpowiada.

Dalek
    Uczestnik

Dla lubiących relaksującą muzykę polecam bardzo ciekawe wykonanie Kanonu Pachelbela. Mógłby się tak ciągnąć bez końca 😉

a propos:

http://www.youtube.com/watch?v=JdxkVQy7QLM

Dragon
    Uczestnik

Posty przeniesione z tego tematu.

Od zawsze wiedziałem, że żarcie z replikatora jest gówniane :>

Eee tam, w takiej wodzie jest mniej sików niż w takiej którą pijemy na co dzień.

Lo'Rel
    Uczestnik

Pewnie tak jest...

Eviva
    Uczestnik

O pewnych rzeczach lepiej nie mówić. Kiedyś zaprzyjaźniłam się z pewna dziewczyną, która pracowała w fabryce wędlin. Gdy opowiedziała mi, jak i z czego robi się parówki, tak do tej pory patrzeć na nie nie mogę bez staropolskiej abominacji.

Lo'Rel
    Uczestnik

e ja tam parówki lubię, choć może też nie wszystkie, nie oszukujmy się, zawartość mięsa w wędlinach i tak jest minimalna :/

Dragon
    Uczestnik

Zasłyszane w sklepie późnym wieczorem."Co robisz"Odpowiedź"Węglinie myję!

Lo'Rel
    Uczestnik

pracuje w branży spożywczej, nic więcej nie powiem...

zdarom
    Uczestnik

i nie ma co się dziwić że ludzie chorują, po prostu z takim jedzeniem tak musi być

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,111 do 1,125 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram