Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pah Wraith
    Uczestnik

Jedyne co mogę Wam powiedzieć to to, że podobno gra się kończy na 39 levelu, więc daleko nie macie 😀

fluor
    Klucznik

Dla lubiacych wyzwania - http://kid.tekila.pl/polski/ krotki test slownikowy z polskiego 🙂

Slawek
    Moderator

Co do tej gry z wieżami to udało mi się przejść 39lvl, aczkolwiek pkt. miałem tylko 6745.17 wież rakietowych wystarczyło na dzieci. Całą resztę lepiej sprzedać, włącznie z wodnymi.

J.L.Picard
    Uczestnik

Nie wiem jak wy to robicie ale ja za cholere nie mogę przejśc 38

Pah Wraith
    Uczestnik

Dla lubiacych wyzwania - http://kid.tekila.pl/polski/ krotki test slownikowy z polskiego 🙂

He he, stary test, miesiąc temu rozwiązywałem go 3 minuty i miałem 8/11 co było najlepszym wynikiem z wszystkich moich znajomych (aczkolwiek przy dwóch słowach zgadywałem po trochu).

Za to jestem beznadziejny w tego warcrafta 2D 😀 i poza 29 lvl nie mogę wyjść 😀

Średnia jest 6/11.

Hemrod
    Uczestnik

Ten test językowy rozwiązałem w minutę i miałem 9 pkt na 11 😀

Pah Wraith
    Uczestnik

No to gratulacje. Masz 1 miejsce 🙂

Barusz
    Uczestnik

Ja zgadywałem przy większości, a wywaliłem się na ostatnich dwóch 😉

fluor
    Klucznik

Mi wyszlo 9/11, ale czasu nie mierzylem. Wywalilem sie na pierwszym bodajze, no i tym z wydzielaniem moczu 😀

The D
    Uczestnik

2 razy udało mi się przejść 39 poziom, z tym że ani razu bez straty kilku żyć. Generalnie upgrade opłaca się bardziej od kupna nowej jednostki, a bardziej zaawansowane opłacają się bardzie od prostszych. Przy dobrym rozstawieniu zanim dostaniemy pierwsze drewno można przeżyć z 3 wieżyczkami na strzały (2-3 poziom) i jednym działem (3 poziom). Pierwszym żywiołem jaki odkrywam jest ogień 1 upgrade'owana stopniowo wieżyczka ogniowa i jedna wodna do spowalniania w kluczowym momencie (+ to co poprzednio) może wystarczyć aż do odkrycia wszystkich żywiołow. A potem wiadomo co opłaca się budować ;)Mam natomiast kilka pytań do chomikowych wyjadaczy:1. Co dają deskorolki?2. Jakie techniki wybicia preferujecie: podczas wznoszenia, przy opadaniu, czy może z rykoszetem o ziemię?3. Co to za muzyczka leci w tle? Zalatuje trochę Bachem, ale przyznaję bez bicia, że z muzyki klasycznej jestem nogą.

Dalek
    Uczestnik

3. Co to za muzyczka leci w tle? Zalatuje trochę Bachem, ale przyznaję bez bicia, że z muzyki klasycznej jestem nogą.

"Cwał Walkirii" z opery "Walkiria", która jest częścią tetralogii "Pierścień Nibelungów" Wagnera.

Hemrod
    Uczestnik

Przy okazji użyta w "Czasie Apokalipsy", kiedy helikoptery amerykańskie przygotowują się do zaatakowania wioski VC.

The D
    Uczestnik

Mi ten motyw kojarzy się głównie z reklamą jakiegoś Cifa, kiedy to młode małżeństwo próbuje za wszelką cenę domyć łazienkę a zła teściowa jedzie już z wizytą przy akompaniamencie charakterystycznego tam tara tam tam.

Tom
    Uczestnik

O zgrozo! 😮

fluor
    Klucznik

Reklama Calgonitu czy innego srodka do czyszczenia przy dzwiekach O Fortuny, wspanialej sredniowiecznolacinskiej piesni o przewrotnosci losu to chyba najwieksza tego rodzaju profanacja jaka mialem okazje ogladac. O tempora, o mores! 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1,021 do 1,035 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram