Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • SuperKwęk
    Uczestnik

Ej wiesz to miał byc cyniczny tekst, nie mówiłem tego serio....

Dalek
    Uczestnik

Wiedzmin na stałe wszedł do rosyjskiego "kanonu fantasy". Andrzej Sapkowski pozwala używać tej nazwy.

Tu nie tylko nazwę, ale wręcz podstawy świata oryginalnego "Wiedzmina" wykorzystuje Władimir Wasiliew, jeden z twórców świata "Straży Nocnej".

SuperKwęk
    Uczestnik

Ale w samym "Nocnym Patrolu" czy jak wolisz "Straży Nocnej" ,wiedźminów nie ma.

J.L.Picard
    Uczestnik

Witam. Chciałem się jakoś przywitać ,to może ,żeby nie zaśmiecać forum zrobie to tutaj. Tak więc WITAM.

Barusz
    Uczestnik

Postawa godna J.L.Picarda 🙂 Również witam na forum.

J.L.Picard
    Uczestnik

Postawa godna J.L.Picarda

No ,nawet pije sobie earl gray ,korzystając z tego forum 🙂

Barusz
    Uczestnik

Sądząc po avatarze jesteś raczej późnym Picardem, więc mogłeś już zmienić nawyki 😉

J.L.Picard
    Uczestnik

Pewne rzeczy się nie zmieniają.

http://free.of.pl/f/fhumor/st1.html

Nie polecam Klingonom - troche się tam z nich nabijają. Z resztą - z wszystkich się tam nabijają.

Gwiezdne Wojny vs Predator:

http://www.smog.pl/wideo/3279/gwiezdne_wojny_kontra_obcy/

GWYNBLEIDD
    Uczestnik

Pod tym adresem znajdziecie calkiem ciekawy filmik pokazujacy mozliwosci ludzkiego glosu 😉 Na mnie zrobilo calkiem spore wrazenie ;D

Pitmistrz
    Uczestnik

Widziałem już kilka filmików tego typu ale zawsze robi to na mnie wrażenia.

Barusz
    Uczestnik

Kolejny z serii bardzo mocnych opisów seriali trekowych serwowanych przez polskie media, nawet przebija poprzedni zamieszczony na tej samej stronie (link podalem kilka(nascie)) stron temu:

http://www.axnscifi.pl/Series/54

Barusz
    Uczestnik

Ponoć bardzo stare, ale jak poznałem dziś i mi się spodobało. Co się stanie gdy w Microsoft Word wpiszecie =rand(100,25) i wciśniecie enter?

The D
    Uczestnik

Popsuję niespodziankę. Word wygeneruje 100 akapitów predefiniowanego tekstu po 25 zdań każdy.

Piotr
    Klucznik

Dawno tu nie robilismy zadnych konkurencji (kto pamieta rzuty pingwinem albo spacer pijaka, ten rozumie), a znalazlem fajna gierke, wiec moze ktos sie wciagnie. Uwaga, gra dla spokojnych, bo moze wywolac frustracje. 😉 Link.

Edit: 34 sekundy. ;>

Dalek
    Uczestnik

Na razie: 26,718Później jeszcze potrenuje ;P

Wyświetlanie 15 wpisów - od 961 do 975 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram