Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 871 do 885 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • The D
    Uczestnik

No wiesz, może do przeglądania obrazków taki interfejs jest fajny, ale podejrzewam, że kontrolę paramatrów WARP wygodniej robi się zwykłymi przyciskami.

Piotr
    Klucznik

EMH, trudno sie nie zgodzic. Patrzylem na ten filmik i nadziwic sie nie moglem, ile taki ekran daje mozliwosci.

Na forum startrek.pl zaprowadzono bezwzględną moderację 🙂

Az trudno uwierzyc, ze ludzie kiedys narzekali na moderacje trek.pl - a teraz sami o nadzor prosza. ;>

Wszystkich, których dotąd odstręczał bałagan i chaos forów bez opieki zapraszamy do naszej wesołej, inwigilowanej załogi 😉

A tu, gdzie chaosu i balaganu za duzo nie ma, jest zle? ;>

Barusz
    Uczestnik

Ja konsekwentnie narzekam. A tych którzy usuneli tu moje dwa posty pamiętam i kiedyś się krwawo zemszczę 😉 BTW: Zauważyłem, że wczoraj wskoczyła mi druga blaszka, więc jak ktoś jest ciekaw, to próg po osiągnięciu którego dostaje się tu drugi awans to dziś 438 postów - bo nie sądzę, by jakość (wątpliwa) tego co piszę na tym forum miała w tym względzie jakiekolwiek znaczenie.

Piotr
    Klucznik

Z rangami za jakosc mamy pewien problem, ale niestety sa wazniejsze sprawy od tej. Ale z Twoimi postami, Barusz, nie jest tak zle. 😉 A za te usuniete nie chowaj urazy, nawet moje byly kiedys kasowane. ;P

Pah Wraith
    Uczestnik

Az trudno uwierzyc, ze ludzie kiedys narzekali na moderacje trek.pl - a teraz sami o nadzor prosza. ;>

Jeśli "niektórzy" stali użytkownicy robią sobie po 5 nicków robiąc za przeproszeniem innych userów w przysłowiowego barana, to widać nie ma innego wyjścia 🙁 Co więcej, natłok zwykłej głupoty okazał się zbyt wielki.

A tu, gdzie chaosu i balaganu za duzo nie ma, jest zle? ;>

[post="42184"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

No, cóż, w sumie tam dzieje się trochę więcej; bez urazy 🙂

Slawek
    Moderator

No, cóż, w sumie tam dzieje się trochę więcej; bez urazy

Ilość nie zawsze idzie w parze z jakością. Więcej do powiedzenia nie mam bo nie wypada.

Pah Wraith
    Uczestnik

No, cóż, w sumie tam dzieje się trochę więcej; bez urazy

Ilość nie zawsze idzie w parze z jakością. Więcej do powiedzenia nie mam bo nie wypada.

[post="42233"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Pobudziłeś mą ciekawość. Jesteś pewien, że nie rozwiniesz tematu? ;]

Barusz
    Uczestnik

Prośba do adminów: rozdzielcie te kilka ostatnich postów w jakiś osobny wątek od porównywania polskojęzycznych komunikatorów, bo to potencjalnie ciekawy temat i chyba nie powinnien 'ginąć' w pogaduszkach.

Piotr
    Klucznik

Polskojezyczne komunikatory? Barusz, mowa o dwoch trekowych forach internetowych - trek.pl i startrek.pl - co w tym temacie widzisz ciekawego i co bys dodal? 😉

Barusz
    Uczestnik

Miejsc gdzie można po polsku pogadać o ST jest więcej, jest jeszcze forum.gwrota.com z dużym działem o Treku, grupa google'owa, forum POGFu. Chyba nie ma nic złego/ dziwnego w ich porównywaniu.

Piotr
    Klucznik

Faktem jest, ze miejsc do gadania o treku troche w polskim internecie jest - dodam jeszcze liste dyskusyjna POGF, ktorej nie wymieniles - ale nadal nie rozumiem, co bys chcial omawiac w topicu, jaki proponujesz. Co wedlug Ciebie mozna porownywac? Szate graficzna forow? 😉 Ilosc userow, tematow, postow? I czy cos takie porownanie mialoby pokazac?

Pah Wraith
    Uczestnik

Co wedlug Ciebie mozna porownywac?

[post="42418"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Poziom dyskusji(tantów) 😉

Dalek
    Uczestnik

Taaaa... szczególnie, że wszędzie są ci sami dyskutanci :>.

Gosiek
    Uczestnik

Poziom dyskusji(tantów) 😉

Biorąc pod uwagę, że jest on "niemierzalny" to byłoby to raczej trudne. 😉 A że część dyskutatntów udziela się w kilku miejscach to i trochę bezcelowe. Imo szkoda czasu i klawiatury na kolejną dyskusję z cyklu "o wyższości świąt bożego narodzenia nad świętami wielkiej nocy". ;>

Pah Wraith
    Uczestnik

W krakowskim Empiku prawdziwy nalot Star Treka!! TMP w wersji reżyserskiej, oraz "srebrne" wydania specjalne GEN i ST: VI !!Ceny oczywiście stałe :]

Wyświetlanie 15 wpisów - od 871 do 885 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram