Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Wiktoria
    Uczestnik

Przeglądałam sobie wszystkie grupy pbem’ów na yahoo... w poszukiwaniu jakiś polskich PBEM’ów i wiecie jakie naszły mnie wnioski... 93% pbemów to pebeemy w świecie treka!!!!

Domko
    Uczestnik

A 7% to co? 🙂

Sai
    Uczestnik

Muszę się z wami „czymś” podzielić. Po ostatnim spotkaniu ze znajomymi, tak sobie pomyślałem.„Kobieta, to najlepsze co może spotkać mężczyznę. Tylko, dlaczego większość z Was tak trudno zrozumieć ? ” Pytanie zadawane od wieków. Znalazł ktoś dobry sposób ❓ Męczy mnie jeszcze jedno pytanie. „Dlaczego do dzisiaj mnie boli gardło ?” Na to pytanie, muszę chyba sam sobie odpowiedzieć. 😆

Arille
    Uczestnik

„Kobieta, to najlepsze co może spotkać mężczyznę. Tylko, dlaczego większość z Was tak trudno zrozumieć ? ”

Pytanie zadawane od wieków. Znalazł ktoś dobry sposób  ❓ 

wiesz, jako kobieta tez mam problem z odpowiedzią na to pytanie

💡

moge za to powiedzieć czego chcą kobiety

otóż kobiety zawsze chcą więcej - i żeby nie było jest to teoria jednego z moich znajomych, chyba najsensoweniejsza jaką słyszałam

Wiktoria
    Uczestnik

Pozwole to sobie [z racji stanu] skomntować: LOL

Bonifacius
    Uczestnik

Panie, Panowie - mam poważny problem.

Otóż, mam zaniki pamięci i nie wiem jak miał na imie pies, który wciąż podążał za Lucky Lukiem i dręczył jego wierną chabetę rozsiewając pchły 😀

Chodzi mi o imie, które nadała TVP w filmie animowanym o Lucky Luku, nie o komiks ani nie o wersję kinową.

PROSZĘ O POMOC !!! 😀 😀 😀

Szanowne Admiństwo nie wiem czy to dobre miejsce na taki post, więc uszanuję decyzję o jego przesunięciu.

Mod: przecież to są Pogaduszki, więc można gadać (pisać ;>) o wszystkim, więc po co mielibyśmy stąd jakieś posty przesuwać? 😉

O`mus
    Uczestnik

Nie jestem pewien czy to na pewno to, ale czy nie czasem Drapichrust?? -> dawno już nie oglądałem

Bonifacius
    Uczestnik

O'mus - TAK, TAK, TAK po trzykroć TAK !!!Łaskawco Ty złoty mój - jak chcesz mogę Cię w stopy ucałować 😀 😀 😀 :D.Do Mod'a: Napisałem tak na wszelki wielki, bo nie przeglądałem wszystkich tematów, a nóż znalazłby się np.: Filmy animowane, albo Lucky Luk 😀 - w każdym bądź razie dzięki.

Domko
    Uczestnik

Różnie tłumaczono imię tego psa. Drapichrust był później - jak wcześniej emitowano ten serial w telewizji, to imię psa tłumaczono jako Bzik.

O`mus
    Uczestnik

Hmm, skoro tak stawiasz sprawe, to wystarczą dwie beczki klingońskiego wina, ale żeby wino było młode i słodkie !! :D:P:D

Domko
    Uczestnik

Dla mnie romulańskie piwo. 🙂

Może sake? Mam młodziutką ze świerzej produkcji 😉

Arille
    Uczestnik

sake...? hm... mniam 🙂

Slawek
    Moderator

Ludzka głupota nie zna granic. Wiele osób już to widziało ale dam to tutaj: http://www.mkk.cad.pl/klan.htm

"Klan Mortal Kombat". Normalnie smiechu warte. Szczególnie polecam lekture 'regulaminu' i 'squadu' (szczególnie po ich hobby widać jacy to ludzie[?] ;> ). Ja wiem, że można być fanem jakiejś gry (ja na przykład od kilku lat gram w Tekkena) ale bez przesady... to juz przechodzi ludzkie pojęcie ;> Zresztą sami zobaczcie ;>

Bonifacius
    Uczestnik

Poprzednia zagadka została rozwiązana szybko, liczę na równie szybkie rozwiązanie tej:

Mianowicie chodzi mi o to kto śpiewał i jaki jest tytuł piosenki/hymnu otwierającego igrzyska olimpijskie w Calgary w 1988 roku. Jakby jeszcze ktoś to miał albo wiedział gdzie można to znaleźć to ehem ehem 😀 mam wino owszem - własnej roboty, bardzo dobre 😀 robię też genialne nalewki szczególnie wiśniówki.

Żeby nie było, jestem koneserem nie alkoholikiem 😀

OK, mam już rozwiązanie tej zagadki 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 766 do 780 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram