Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Ryan
    Uczestnik

Uzyskałem za drugim razem 2969.73. Gra opiera się chyba wyłącznie na szczęściu - póki nie trafisz na bonusową panienkę (typu stop) możesz podbijać loosera dowolnie daleko.

Slawek
    Moderator

W grze są speciale, trzeba kliknąć jeśli ma się odpowiedniego speciala i trafi na odpowiednią panienkę. Są też do dyspozycji trzy teleporty (wykopy w górę) oraz ładujący się kop w dół. Więc w sumie nie tylko o szczeście chodzi ;>Mój rekord: 5909.91m

Zarathos
    Uczestnik

http://top-download.net/forum/pece'sst...o_More_Trek.avi

Jezeli ktos nie widzial, polecam z calego serca 😀

Gosiek
    Uczestnik

Ja widziałam, ale zawsze jak to oglądam kolejny raz to i tak się śmieję. 😀 Żeby tylko na końcu Entka nie reklamowali, to byłoby o wiele lepiej. ;> Info dla ściągających - plik waży okło 7 mb.

TeMPOraL
    Uczestnik

Filmik genialny; ciekawe co by było, jakby zamiast Klingona wyszedł człon Borg ^^Ale za Entkiem nie przepadam [choć pierwsze intro fajne].

Coen
    Uczestnik

Jakby wyszła drona to zamiast sierba było by bzyt

Domko
    Uczestnik

Widziałem ten filmik już sporo czasu temu i też za każdym razem, gdy go oglądam, śmieję się.Bardzo nietypowa reklama Star Trek. Jak ją pierwszy raz oglądałem, to myślałem, że ściągnąłem zupełnie co innego.

Sai
    Uczestnik

Nooo…. dobre 😆 , pierwszy raz to widziałem. Całkowicie przekonująca reklama 😀 . Biedak żebra miał na pewno połamane. A chciał tylko podpis. 😆

Coen
    Uczestnik

Sai: a sam byś inaczej zareagował jakby taki knypek przyszedł do Ciebie?:)

izbkp
    Uczestnik

A TUTAJ są napisy do tego ;P

Liquid
    Uczestnik

naprawde dobre 😉

Sai
    Uczestnik

Sai: a sam byś inaczej zareagował jakby taki knypek przyszedł do Ciebie?:)

[post="25769"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Czy ja wiem ❓ Jedno trzeba stwierdzić, nie mam tak gorącej krwi jak Klingoni 😀 , jednak po dłuższym zastanowieniu myślę, że mógł mu bardziej przyłożyć, po klingońsku. 😉 Chociaż jeden cios wystarczył na niego, jak było widać. 😆

Gosiek
    Uczestnik

Jeżeli macie jakies trudne pytania lub gnębią was nierozwiązywalne problemy, to z pewnością pewien przemądrzały mózg może wam pomóc. 😉 Wystarczy głośno wypowiedzieć swoje pytanie i czekać na odpowiedź. Więcej pod tym adresem. Niektóre odpowiedzi bywają całkiem... ciekawe. 😛

A teraz coś dla zwolenników poezji - wizyta na stronie poetry jukebox z pewnością może okazać się ciekawa, utwory generowane przez urządzenie jakie można tam znaleźć są... a zresztą zobaczcie sami. 😉 W każdym razie ukochanej czy ukochanemu raczej nie należy ich dedykować. ;>

Domko
    Uczestnik

Są rzeczy, o których nie śniło się filozofom. Jedną z nich jest telepatia. Do tego telepatia przez sieć. Zresztą, zobaczcie sami - tutaj.

izbkp
    Uczestnik

Są rzeczy, o których nie śniło się filozofom. Jedną z nich jest telepatia. Do tego telepatia przez sieć. Zresztą, zobaczcie sami - tutaj.

Wszystkie karty z drugiego rzutu sa inne niz te pierwsze. Nie trzeba byc agentem CTU aby to od razu zauwazyc... To oszustwo a nie telepatia... 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 736 do 750 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram