Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
Kiedys prowadzilismy na ircu ranking wynikow w tej grze, calkiem fajnie bylo. 🙂 Nie pamietam jednak czy ktos uzyskal wiecej niz teraz.
no to ja wlasnie zajalem druga lokate Piotr :yo: moj pingwin pofrunal na odleglosc ni mniej ni wiecej 1224,1 😀 ale na wbicie glowa nie przekroczylem jeszcze 800. zabawa jest niezla heheehehehehe
Witam gierka z pingwinem niezła (ja tylko1126)ale to http://www.todochorradas.com/FLASH/juegos/desordenado.htm powinno bardziej wyśilić wasze mięśnie myszkowe,tak przed szukaniem w necie 4x01 ...pozdro
W sumie flashe tylko dla wtajemniczonych w grę Metal Gear Solid 2 (a przynajmniej jego postacie):
Czy ktoś zauważył, że dziś jest Dzień Federacji?? :DNajlepszego wszystkim Federantom :)PS. Bardzo ciężko znaleźć informacje o dacie powstania Federacji. Ja byłem pewny że to było 12 sierpnia, ale teraz nie potrafię znaleźć ani jednego źródła potwierdzającego moją poczytalność 😉
Dwa flashe o Bushu i Kerrym http://http://www.jibjab.com/
Oraz wspomniany "krwawy pingwinek" ;> http://www.albinoblacksheep.com/flash/pingu2.php
Kiedyś znana japońska firma Konami stworzyła na PSX'a grę zatytułowaną Dance Dance Revolution, która polegała na... tańcu ;> Nie wiem czy można było grać na padzie, ale były także specjalne maty taneczne którymi wklepywało się kierunki widoczne na ekranie a zarazem naprawdę tańcząc ;>
Na stronie http://emu.makii.pl/stepmania.php3 znajdziecie pecetową wersję tej gry wraz z downloadem kilku utworów. Można grać na klawiaturze oraz na macie, ale taka to wydatek kilkudziesięciu złotych... Muzyka to bardziej pop i taka muzyka elektroniczna, ale nie to bezmózgie techno co ostatnio się spopularyzowało (podchodziłem sceptycznie ale mi się podoba ;>)
Tak więc jeśli kogoś to ciekawi to zapraszam na strone. Gra zajmuje jakieś 10MB + ściągnięcie utworków. Na początek polecam Butterfly ;> Bardzo przyjemna i rozluźniająca gra.
A pełne pakiety muzyczne można ściągnąć chociażby z eMula.
Polecam ;>
A teraz coś z zupełnie innej beczki, czyli "Z pamiętnika kawalera" ;> (ale ma też zastosowanie w innych przypadkach 😉 ).Jednym z moich problemów życiowych są skarpety. Problem dziur w skarpetach, singli walających sie po szufladzie, multikolorowości itd. Dość,powiedziałem. Komunizm jest rozwiązaniem. Wyrzuciłem stare zróżnicowane społeczeństwo skarpeciane i wprowadziłem nowe na jego miejsce. Kupiłem 10 par identycznych czarnych skarpet. Dziura, ok, jedna leci do kosza i zastępuje ją druga. Brak pary, no problem, wszystkie są biseksualne, mogą być lewymi i prawymi. Nie było już starych panien, dziurawych wyrzutków bez przyszłości w szufladzie, itp...A gówno, powiedziały skarpety i wyszły z pralki w różnych odcieniach czerni i porozciągane z różną intensywnością. O k***a mać, powiedziałem ja, gdy zobaczyłem to już wysuszone towarzystwo. Zasrani hipisi. Ale się władowałem.Faszyzm, tak faszyzm będzie najlepszym wyjściem. Ten sam kolor, lepsza jakość i różne serie takich samych skarpet. Było lepiej. Do czasu. Zawsze z tej pie***ej pralki wychodziły zdekompletowane. I zawsze w liczbie nieparzystej. Było nieźle, dopóki nie zostało po jednej z każdej serii. Czy one są kanibalami? A może mi zwiewają oknem?Piszę ten tekst, bo znowu [bip] siedzę w dwóch różnych skarpetach...
no i stalo sie dopadla mnie jesienna grypa. pol nocy nie spalem bo mi gardlo chcialo wyrwac. i jak tu dzisiaj pracowac? chyba bede musial zrobic sobie wolne w srodku tygodna czego strasznie nie lubie. pije sobie wlasnie lekarstwo i zastanawiam jak sobie poradzic z chorobskiem. moze jakos to przezyje...
Na tropie mojego złego klona-bliźniaka... (link chyba przestał działać :P) 😉
Co ciekawe komentarze do tego zdjęcia idą na moje konto email i nie wiem czy to przez błąd tego idioty czy też żart znajomych... 😀
Założę się, że Wam się coś takiego jeszcze nie przytrafiło 🙂
A gość na zdjęciu to oczywiście nie ja (w ogóle pudło... zły odcień skóry, czułki zupełnie niewidoczne, etc.) 😛
Wielce szanowna DarkLady! Prosze o udostepnienie pierwszej czesci opowiadan o pewnej radosnej zalodze opisanej m.in. w epizodzie o romulanskiej patelni wielofunkcyjnej 😀 byc moze sprobuje dopisac kolejny odcinek tej niewatpliwie interesujacej gwiezdnej sagi. Dlatego chcialbym poczytac o jej poczatkach. Z powazaniem GWYNBLEIDD (majtek 🙂
Gwynbleidd, powinienes wpasc na irc, rozne zachowania zalogi potrafia zainspirowac przy pisaniu tych opowiadan. 😉
Hmmmm wlasciwie to nie mam konta ircowego ale w pracy go raczej nie zaloze (pracujemy na macintoshach). byc moze uda mi sie zainstalowac irca w zaprzyjaznionej kafejce. dajcie tylko namiary na jakich kanalach jestescie 🙂
Projekt alternatywnego świata (tu: Polski :D) przy założeniu, że nasi Polanie zostali zromanizowani przed założeniem państwa polskiego. Polecam przejrzenie mapek - wszystko niby znajome a brzmi tak jakoś dziwnie... (nie wspominając o języku polsko-romańskim :D)
Szukałem Andrzeja Leppera, ale chyba jest to przypadek istniejący tylko w naszej unikalnej rzeczywistości 😉