Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
Rany boskie! DarkLady jesli jeszcze powiesz ze kierujesz sie tymi zasadami to do konca strace wiare w plec piekna 😉 toz to sa ekstremalne warunki! I badz tu czlowieku madry i dogodz kobiecie... ehhhhhhh
No coz, ja lubie mezczyzn, ktorzy nie boja sie podejmowac wyzwan. 😎 Ilu jest takich, to juz inna sprawa...
Gwynbleidd, spokojnie, DL chce Cie chyba nastraszyc. 😉 Taka okrutna nie jest. ;>
nastraszyc??? no nie tak latwo jej nie pojdzie 😀 ale jak to czytalem to od razu skojarzylo mi sie z klingonkami. przepis i wymagania ciezki do realizacji 😉 no ale kazdy ma swoje wymagania....
Klingonka by raczej wymagala innych rzeczy. 😉 Przepis DL bardziej przypomina metody Romulanek. ;> Czyli romulanizacja idzie zgodnie z planem. ;>
Klingonka by raczej wymagala innych rzeczy. 😉 Przepis DL bardziej przypomina metody Romulanek. ;>
Apropo Klingonek i Romulanek, jak wyglada sex w wykoniu Klingonow a przede wszystkim Klingonek, widzielismy w TNG i DS9. A jak to robia Romulanie? 😉
Niestety, Kezu, te informacje, podobne jak inne dotyczace Romulan, sa tajne. ;>
Musza byc jakies przecieki lub inne informacje wywiadowcze 😉
Do hotelu w Związku Radzieckim późną porą przybył podróżny:
- Poproszę o pokój na jedną noc.
- Niestety, mamy tylko wolne jedno miejsce w pokoju pięcioosobowym.
- Może być, w końcu to tylko jedna noc - odpowiedział podróżny i pomaszerował do wskazanego pokoju. Ułożył się wygodnie i zamierzał zasnąć, ale współtowarzysze grali w brydża, opowiadali sobie kawały i co chwila wybuchali głośnym śmiechem. Podróżny ubrał się i zszedł do recepcji:
- Poproszę 5 herbat na górę za jakieś 10 minut.
Wrócił do pokoju i mówi:
- Panowie tak swobodnie opowiadacie sobie dowcipy, a przecież tutaj może być założony podsłuch!
- Co pan! w hotelu?
- Możemy to łatwo sprawdzić - panie kapitanie! poproszę 5 herbat pod 14-stkę.
Rzeczywiście, w tym momencie przynoszą herbatę. Współtowarzysze z lekką obawą kładą się spać. Rano podróżny wstaje i widzi że prócz niego w pokoju nie ma nikogo. Schodzi do recepcji:
- Co się stało z moimi współlokatorami?
- Rano zabrała ich milicja.
- A mnie dlaczego nie zabrali?
- Bo kapitanowi spodobał się ten dowcip z herbatą.
Andropow, jeszcze jako szef KGB, zwierzał się najbliższym:
- Kiedy zostanę gensekiem, zmienię te idiotyczne strefy czasowe. Ileż to kłopotów!
Dzwonię do Pekinu z gratulacjami z okazji wyboru Deng Xiaopinga, a tam mówią:
To było wczoraj!. Dzwonię do Watykanu z kondolencjami po zamachu na papieża, a tam pytają: Jaki zamach?!
Najlepsze Na Świecie Świąteczne Ciasto Owocowe
Składniki:
- kostka masła
- 2 szklanki cukru
- 3 szklanki mąki
- 1 łyżeczka soli
- 4 jajka
- 1 szklanka suszonych owoców
- 1 szklanka orzechów
- sok cytrynowy
- proszek do pieczenia
- 3-4 szklanki dobrej whisky
Sposób przygotowania - proszę robić dokładnie to co ja:
Przed rozpoczęciem mieszania składników sprawdź czy whisky jest dobrej jakości.
Dobra..... prawda?
Przygotuj teraz dużą miskę, szklankę itp. utensylia kuchenne. Sprawdź czy na
pewno whisky jest taka jak trzeba...
By być tego pewnym nalej jedną szklankę i wypij tak szybko, jak to tylko
możliwe.
Powtórz operację.
Przy użyciu miksera elektrycznego ubij kostkę masła na puszystą masę, dodaj
łyżeszke sukru i ubijaj dalej.
W miedzyszasie zprawdź czy whisky jest na pewno taka jak czeba. Najlepiej
szklaneczke. Otfórz druga butelkie jeźli czeba.
Wszuś do miski dwa jajki, obje szlanki z owosami i upijaj je mikserem. Sprawś
jakoź wiski żepy pootem gośie nie mufili sze jest trojonca. Wszuś do miszki
szyśką sul jaka masz w domu czy so tam masz szysko jedno so, f sumje fsale nie
ma snaszenia so fszuśisz! Fypij skok sytrynnowy.
Fymijeszaj fszysko z oszehami i sukrem fszystko jedno i frzudź monki ile tam
masz f domu, osmaruj piesyk masłem i wyklej siasto na plache piesyka, ustaw ko
na 350 stofni, saaaamknij źwiszki.
Sprawś jakoś fiski sostanej ot pieszenia siasta i iś spaś..
Rewelacyjny sposób odstresowujący - coś na ukojenie starganych nerwów - działa zawsze i na każdego 😛 😉 :)---Nie radzisz sobie ze stresem? Wkurzyła Cię jakaś menda?Jest prosty sposób na ukojenie nerwów...Wyobraź sobie siebie nad strumieniem...Ptaki ćwierkają w rześkim, górskim powietrzu...Zupełnie nic Cię nie rozprasza...Jesteś całkowicie oddzielony od tego, co nazywamy "światem zewnętrznym"...Słychać tylko cichy dźwięk wody z oddalonego wodospadu, który spada łagodną kaskadą...Woda w strumieniu jest idealnie przejrzysta.Bez trudu dostrzegasz twarz osoby, którą trzymasz pod wodą..... 😉 ;D 👿
W związku z akcją promowania Linuxa zachęcam do zabawy:
http://www.marko.friko.pl/download/pingwin.swf
Mój wynik wynosi 1184,3 :D:P:D
Oj ile to już odmian tego było. Ja mam 1214. Na główkę 800 ;>
Odmian gry pingwinem (a właściwie Yeti, gdyż to on jest bohaterem kolejnych części) jest faktycznie sporo. Te oryginalne, a zarazem podstawowe można znaleźć pod tym adresem. Tylko nie utknijcie tam na dłuuugie godziny. 😉
PS. Pamięta ktoś lekko zmienioną (w stylu horroru, z latającą oderwaną głową pingwina) wersję tego co zaprezentował O`mus? Swego czasu była dosyć popularna. ;>
PPS. Mój rekord to ostatnio 1225, tych starszych już nie pamiętam... 😉
Coz za sadystyczna gra. ;> Hmm, no to mam 1215,8, czyli chyba drugie miejsce. 😉