Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,346 do 3,360 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Piotr
    Klucznik

No jak zwykle. Piotr wszystko zepsuł, party pooper 😉

Cichaj, Kotek mówiła o bloodwine. ;>

kotek
    Uczestnik

No właśnie pracuję nad teleportowaniem wam buteleczki 😉

Piotr
    Klucznik

To ja już lepiej sięgnę do tajnych zapasów Romulan Ale. ;>

kotek
    Uczestnik

O rany! Wiedziałam, że bloodwine wyleczy Piotra z tego klingońskiego pyszczka!

Piotr
    Klucznik

Klingońskie to są mordy, z reguły zakazane. ;p

OmegaOne
    Uczestnik

Ciekawe czy sie jakaś zakazana pojawi 😉

kotek
    Uczestnik

Za dużo bloodwine przytargałam, nie dotrą tutaj, to Klingoni, nie Polacy 😉

OmegaOne
    Uczestnik

A polej, zobaczymy w czym sie tak rozsmakowaliscie... hmmm... ugh... i hate it... it's revolting... more please 😉

kotek
    Uczestnik

Omega, Ty żyjesz! Co prawda znowu wyglądasz inaczej niż wczoraj, ale kto by zwracał uwagę na takie drobiazgi. Bloodwine nie przepaliło obwodów? 😉

OmegaOne
    Uczestnik

Może troche, ale spoko, nie takie wynalazki się opijało 😉

zdarom
    Uczestnik

Witam wszystkich po kilkumiesięcznej przerwie 🙂 Odnoszę wrażenie że forum cierpi na niedobór postów. Kilka krótkich minut przewaliłem nieczytane posty. Czy wszystko z wami wporządku ?

Cross
    Klucznik

Facebook zabija fora.

kotek
    Uczestnik

Cross, to zabijmy fejsbuka. A tak poważnie, to nie mam konta na fb i nie krzywduję sobie z tego powodu. Trek.pl jest naprawdę wyjątkowym miejscem w sieci, jedynym gdzie jestem. Dobrzy ludzie tu są. Pozytywnie zakręceni 🙂

Cross
    Klucznik

Ale teraz nie rozumiem o co chodzi 🙂 Stwierdziłem tylko fakt. Sam siedzę tutaj od dobrych 9 lat, bo uważam że fora tematyczne to bardzo fajna sprawa. Ale niestety widać odpływ ludzi i zmniejszenie liczby postów...

kotek
    Uczestnik

Dobrze, to w ramach robienia sztucznego tłoku i produkowania postów 😉 Możemy przyjąć, że tamten poprzeni post to taki żart sytuacyjny i nie ma na celu mordowania facebooka, żeby więcej geeków spłynęło na Treka 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,346 do 3,360 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram