Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,271 do 3,285 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Husker
    Uczestnik

Jeśli chodzi o Wrocław, to 2 osoby są pewne 😀 Chociaż za ewentualną organizację zabralibyśmy się po zakończeniu aktualnego projektu 😉

fluor
    Klucznik

Cóż to za tajemniczy projekt?

Bonifacius
    Uczestnik

...nie mogą Ci powiedzieć - bo jest tajemniczy...

Husker
    Uczestnik

fluor

Ty akurat wiesz 😉 Dodam, że na startrek.pl mam nick "Arek" 😀

Krasnal Adamu
    Uczestnik

A może by się wrocławscy miłośnicy spotkali na Fantasy Expo?

http://www.fantasyexpo.pl/index.php?page=o_wystawcach

O "Star Trek" nic tam nie ma, ale zawsze jakiś pretekst.

zdarom
    Uczestnik

Co tu sie dzieje? Czemu na forum takie pustki? Nastały długie wieczory a tu nic, cisza :glare:

fluor
    Klucznik

Ja tu jestem cały czas, ale sam ze sobą rozmawiać nie będę 😉 żeby nie było, że post o niczym - kupiłem niedawno grę planszową Star Trek Attack Wing (tu fotki), jedna z najlepszych w jakie grałem, polecam 🙂

Husker
    Uczestnik

Ja tu jestem cały czas, ale sam ze sobą rozmawiać nie będę 😉 żeby nie było, że post o niczym - kupiłem niedawno grę planszową Star Trek Attack Wing (tu fotki), jedna z najlepszych w jakie grałem, polecam 🙂

Rzeczywiście trochę mały ruch, zaglądam i nic się nie dzieje, a przez to także nic nie piszę, tak więc nic się nie dzieje... 🙂

Co do gry, to mam nadzieję że będzie mi dane w nią kiedyś zagrać 😉

Barusz
    Uczestnik

To normalnie, panie, jak w polskim filmie...

zdarom
    Uczestnik

Wiadomo coś o jakimś "kolekcjonerskim" wydaniu ST:XII? Nie znalazłem nic na forum (może słabo szukałem) a żeby nie śmiecić pytam tutaj ;]

fluor
    Klucznik

Na allegro można znaleźć. 🙂

zdarom
    Uczestnik

No są na allegro ale tylko zwykłe wydania. Mi chodzi raczej o steelbook lub inne takie specjalne wydania.

Lo'Rel
    Uczestnik

Musze stwierdzić, że Kate Mulgrew po poworocie do showbiznesu prezentuje się znakomicie. I pomyśleć, że kilka lat temu wyglądała jak otyła menelka.

I. Thorne
    Uczestnik

Jakie macie pomysły na prezenty dla swoich dzieci?

Najpierw podaj wiek dziecka.

Moja siostrzenica (10lat) ma wciaz swira na punkcie Monster High. Tak wiec dostanie kolekcje 5 filmow (byla ostatnio w kiosku) oraz uzupelnie jej brakujace naklejki i fotokarty (na Allegro).

Nie jest problem z zakupem prezentow dla dziecka. Jesli tylko poswieca mu sie choc troche czasu to dokladnie iwadomo czy Ben 10 juz sie skonczyl i rzadzi Max Steele, a moze Bakugany wracaja do lask. Dzieciak nawija o tym przez caly czas, a jak rodzic nie ma pojecia co jest grane to Wikipedia wyjasnia wszystko, kto z kim, kiedy i dlaczego superzly ma zmieniac sie w pociag, a nie TIRa.

A co jesli dziecko ma 30pare lat i to zona ma mu kupic prezent? Kolejne kosmetyki? Sweter? Slipy? To sie dopiero wnerwi. Kobietom radze by kupily cos na siebie (glownie chodzi o bielizne, kilkuczesciowe komplety sa najlepsze) i daly siebie w prezencie. To najlepsze rozwiazanie, chyba ze Bakugany wciaz rzadza 😀

I. Thorne
    Uczestnik

Kasa pomysł zawsze dobry, dziecko rozporządzi 🙂

Tak, daj dziecku kase, wlacz mu teleiwzor, a potem sie zdziw, ze cos wciaga, ma czarne wlosy i wspomina o skoku z mostu lub jest w ciazy.

jak tak postepuje rodzin to po co sie decydowal na cos co go zwyczajnie przerasta? Dziecko to nie zabawka do odstawienia na polke, trzeba myslec jak sie powoluje potomka na swiat. Chyba, ze to byla wpadka, bo w koncu "z prezerwatywa to nie jest prawdziwy seks" :>

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,271 do 3,285 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram