Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,256 do 3,270 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Poproście Wrocławiakuw ( dosłownie) a powstaniemy, brakuje tylko impulsu bo nie możemy narzekać na prezydenta Wrocławia.

Bonifacius
    Uczestnik

Oooooo matko jak ja tu dawno nie byłem.... 🙂 Jakoś mi na mail wpadają co chwila jakieś wiadomości z forum i wpadła mi ta właśnie.... "Poproście Wrocławiakuw" 😉 to mnie jakoś zachęciło - ha nawet hasło pamiętałem :). Pozdrawiam wszystkich 😉

fluor
    Klucznik

ale prosić o co?

Pitmistrz
    Uczestnik

A ja wiem pijany byłem. :DSzczerze nie mam pojęcia ale wygląda że to powinno wylądować gdzie indziej. Tylko gdzie?

Bonifacius
    Uczestnik

Ja też nie wiem o co chodzi, bo on był pijany ;), a ja jako ten wilk z lasu zostałem prze to wywołany 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

A mówią że picie ma tylko negatywne skutki. 🙂

Piotr
    Klucznik

Piłeś, nie pisz postów. ;>Hej, Boni, kopę lat. 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Witka 🙂 chyba dosłownie kopa 😉 ech jak ten czas leci. Zaglądam tu do Was bardzo rzadko - wstyd, ale serce mam ciągle w kształcie komunikatora 🙂

fluor
    Klucznik

Jak to zostało gdzieś powiedziane: alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w większych ilościach ;)Boni, dzieci wolną treka czy GW? 😀

Bonifacius
    Uczestnik

Pytanie uważam za bezzasadne ;), a o Tobie akurat to wśród moich dzieci legendy już krążą.

Dalek
    Uczestnik

Nie bezpodstawnie. Nikt nie potrafi wypić tyle czystego spirytusu co Fluor. 😉

fluor
    Klucznik

hmm

The D
    Uczestnik

Witka 🙂 chyba dosłownie kopa 😉 ech jak ten czas leci. Zaglądam tu do Was bardzo rzadko - wstyd, ale serce mam ciągle w kształcie komunikatora 🙂

Ostatnio ujawniło się sporo osób z Wrocławia. Może pora przestać wypatrywać Browarka i wziąć się samemu za organizację spotkania 🙂

fluor
    Klucznik

Właśnie właśnie 😉

Bonifacius
    Uczestnik

Pomysł nie jest zły, tylko pytanie jak w praniu wyjdzie ;), poza tym już sam fakt, że tu częściej zaglądam powoduje, że muszę coś trekowego - chociaż - obejrzeć. Mam co prawda trekowy otwieracz do butelek, ale przestał mi w końcu wystarczać 😉

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,256 do 3,270 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram