Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,241 do 3,255 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Jak tak Was czytam, to nagle minusy mieszkania w małym mieście, stają się plusami 😉

Barusz
    Uczestnik

Aby to odczarować - byłem dziś w teatrze i widziałem wicemarszałka sejmu na widowni 😉 I aktorkę z duggingu Voyagera na scenie 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Którą którą Barusz???

Barusz
    Uczestnik

Siedem z Dziewięciu we własnej osobie 😉 Patrząc z tej strony - zaangażowaną wbrew warunkom, bo grała mało atrakcyjną fizycznie osobę, co miało pewne znaczenie dla akcji 😉 Chikotaja też widziałem w Teatrze, z pół roku temu. Wiem, że to nie Patrick Steward jako Król Lear, ale zawsze coś 😀

Barusz
    Uczestnik

Więc taki ktoś istnieje, aaaaaaaaaaa!

Link

fluor
    Klucznik

jakaś podpowiedź? 😉

Barusz
    Uczestnik

Istnieje na naszym świecie osoba, która nazywa się jak jedna wybitnych bajorańskich duchownych. Czas się bać (do kwadratu).

fluor
    Klucznik

nie skojarzyłem imienia.Swoją drogą, obejrzałem niedawno VOY 1x01 z polskim dubbingiem i ku mojemu zaskoczeniu zaatakowały mnie słowotwory w stylu: Wolkany, wizjer operacyjny, (tymi) Ferengami, itp. I najnowszy okręt Voyager klasy Uniwersum...

Elvenking
    Uczestnik

Ale kaszana 😮 Klasa uniwersum? Jaki tok myślowy zrodził taką poczwarę?

swgs1994
    Uczestnik

A wolisz klasę "nieustraszony" jak dosłownie z angielskiego się tłumaczy?

fluor
    Klucznik

Nazwy własnej Voyager jakoś nie przetłumaczono, więc dlaczego mieliby tłumaczyć nazwę własną Intrepid? ;)Właśnie sobie wyobraziłem porucznika Tomasza Paryskiego. 😀

Melnikor
    Uczestnik

A wolisz klasę "nieustraszony" jak dosłownie z angielskiego się tłumaczy?

W sumie tak. Przynajmniej jest zgodna z oryginałem, a nie wydumana z nie wiedzieć skąd.

Barusz
    Uczestnik

Ten moment, gdy ubywa ci znajomych na facebooku, ty przez pół godziny kombinujesz, o kogo konkretnie chodzi i wciąż nie wiesz 🙂

fluor
    Klucznik

To nie ja 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Oddam w dobre ręce za darmo. Mi do niczego potrzebne nie jest, a może komuś się przyda? Proszę o PM.

Dołączona grafika

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,241 do 3,255 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram