Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,136 do 3,150 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Melnikor
    Uczestnik

http://instrukcja.pl/i/fujifilm_s4000_pl

zarejestruj się i daj "zapisz element docelowy...." bo normalny klik na pobieraniu próbuje otworzyć we wtyczce pdf (przynajmniej u mnie) i się krzaczy straszliwie.

Lo'Rel
    Uczestnik

Na tej stronie też byłem, ale się nie rejestrowałem. Jednak zdaje się, że nie mam wyjścia... W każdym razie dzięki serdeczne 🙂

Galactica
    Uczestnik
    Lo'Rel
    Uczestnik

A znacie lub pamiętacie TO ? 😛 zupełnie zapomniałem, że był taki hicior.

Lo'Rel
    Uczestnik

Jak myślicie, co może oznaczać komunikat "błąd odczytu dysku" po uruchomieniu komputera? Mam parszywe przeczucia :/

Silver Phoenix
    Uczestnik

Poruszaj taśmami i zapuść program do sprawdzania struktury dysku (jeśli jeszcze komp ruszy). Jeśli nie - cóż, był sobie dysk...

Lo'Rel
    Uczestnik

Na szczęście skończyło się na strachu. Ale obiecałem mojemu komputerowi kilka nowych podzespołów. Żeby mi więcej nie stękał 😛

Pitmistrz
    Uczestnik

To masz szczęście mój dysk kilka dni temu postanowił zmienić zawód na granat.Na szczęście nie ucierpiało nic poza moją nogą i samym dyskiem.

Lo'Rel
    Uczestnik

On wie, że złamałby mi serce takim zachowaniem. Bywa między nami ostro, ale ostatecznie potrafimy się dogadać 😛

Elvenking
    Uczestnik

Mam do napisania pracę zaliczeniową z przedmiotu stosunki etniczne we współczesnej Europie i wybrałem sobie temat Kosowa. Niepodległość, napięcia narodowościowo-etniczne, wojna. Czy jest jakaś dobra pozycja książkowa, na której można się oprzeć? Sorry, że tu pytam, ale sporo z was ma szeroką wiedzę i różne zainteresowania, więc a nuż 😉

Piotr
    Klucznik

Jak u Was z grami online? Lubicie grać na kurniku lub wp.pl? Startują Międzyforumowe Mistrzostwa Gier On-line i ciekaw jestem czy byliby chętni by reprezentować Trek.pl? Szczegóły znajdziecie tutaj - rozważcie czy by Was to interesowało. To nie będzie inicjatywa ekipy serwisu - to konkurencja dla Was, forumowiczów. Jeśli znajdzie się kapitan (lub kapitanka 😉 ) i drużyna, to pewnie część ekipy do Was dołączy, ale decyzja należy do Was. To co? Chce ktoś spróbować swoich sił?

Romek 63
    Uczestnik

Poprzyj wejście Polski do ESA

http://www.kosmonauta.net/index.php/Przysz...-01-pl-esa.html

Wyraź swoje poparcie dla kwestii wejścia Polski do Europejskiej Agencji Kosmicznej. Sytuacja jest poważna - Ministerstwo Finansów blokuje akceptację akcesji!

Strona, na której można podpisać petycję - http://polskawesa.pl/

Bardzo zachęcam wszystkich którym zależy na rozwoju w Polsce badań i technologii kosmicznych :help:

fluor
    Klucznik

Rozwaliło mnie to 🙂

Match
    Uczestnik

Tzw. "ponglish" 🙂

fluor
    Klucznik

Jak go słucham, ja... podziwiam tą zdolność przełączania się co chwilę pomiędzy różnymi językami. To nie jest takie proste, a on to opanował mistrzowsko.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,136 do 3,150 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram