Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,121 do 3,135 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Melnikor
    Uczestnik

Foty nie pokaże bo mi chamy tanie prepaid'y do STO zabrali i konto zablokowali.

fluor
    Klucznik

Łączymy się w bulu 😉

EDIT: Wyjaśnienie. Wiem jak się piszę "ból", powyższe jest humorystycznym nawiązaniem do gafy jaką popełnił nasz wielki rodak, prezydent Komorowski, stosując nieortodoksyjną tą pisownię.

Zresztą niewykluczone, że ta forma kiedyś zostanie uznana za poprawną.

Piotr
    Klucznik

Twoja klingońska oficer naukowa? Możesz jakoś rozwinąć temat?

Eviva, chodzi o Star Trek Online.

A prośby o fotki to najlepiej do Slawka - on bardzo dba o swoją kolekcję 'oficerek'. ;>

Slawek
    Moderator

A prośby o fotki to najlepiej do Slawka - on bardzo dba o swoją kolekcję 'oficerek'. ;>

Czy mam pokazać screenshota TWOJEJ Orionki w bikini, którą grałeś na tribblu nie dalej jak w zeszłym miesiącu? ;>

Piotr
    Klucznik

Nope, służyła do testów/zdobycia nagród, już nie wróci. ;>

fluor
    Klucznik

Orionki służą w GF, widzieliśmy to w ST XI 😛

Slawek
    Moderator

No tak, po co kolejna skoro już masz jedną zieloną oficerkę z metalowym biustonoszem, co tak ją zawsze na misje zabierasz. ;)...*cough*Star Trek... ;>

Diabeu
    Uczestnik

Czy mam pokazać screenshota TWOJEJ Orionki w bikini, którą grałeś na tribblu nie dalej jak w zeszłym miesiącu? ;>

Dajesz.

Silver Phoenix
    Uczestnik
    Diabeu
    Uczestnik

Fajne dziołchy 🙂

Silver Phoenix
    Uczestnik

Opcje customizacji są w STO nieźle rozwinięte, można uzyskać ciekawe efekty 😉 Nie tylko na sobie ale i na oficerach 🙂 Śmiesznie to czasem wygląda, jak taki babiniec rozkłada jakąś grupę. Piękny widok 😉

Elvenking
    Uczestnik

No ludzie, 10 stopni 26 grudnia? 😛

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Uczestnik

Jak do sylwka nie spadnie porządny śnieg przegram kratę browara a to zaboli. :/A może to cisza przed burzą?

Slawek
    Moderator

Dołączona grafika

Parsk.

Lo'Rel
    Uczestnik

Przysięgam, za moment powybijam szyby w oknach z nerwów!!!!!!!! Żeby nie było nigdzie w necie instrukcji obsługi aparatu w tak egzotycznym języku jaki polski!!! Przeszukałem z milion stron i nic. Jak już natknąłem się na jedną, moje nadzieje wzrosły. Musiałem jednak odpowiadać na jakieś pytania i napisać krótką opinię na temat sprzętu. Ok, pobieram plik, cieszę się, w końcu mam upragnioną instrukcję. Otwieram cholernego pdfa... Instrukcja jest... PO ANGIELSKU!!! Szlag mnie jasny za chwilę trafi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pomijam fakt, że w zestawie który kupiłem nie ma złamanego słówka w języku polskim. Na płycie niby jest w pl, ale po odpaleniu płytki i wyborze odpowieniego odnośnika, wyrzuca mnie na stronę na której nic nie ma. Czy ktoś jest w stanie mnie poratować i pomóc? Potrzebuję instrukcji obsługi aparatu Fuji Finepix S3300.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,121 do 3,135 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram