Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,061 do 3,075 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Dalek
    Uczestnik

Powiedzmy, że cool down już był. Otworzyłem temat kościelny ;).

Barusz
    Uczestnik

Dla mnie bez znaczenia, skoro z jakiegoś powodu mam ogólnie wyłączoną swobodę pisania. Słosiutkie.EDIT: O, napisało się, albo może tylko ja to widzę.

Dalek
    Uczestnik

Coś nie zadziałała kara ;)Chyba, że działa tylko w temacie kościelnym 😉

Barusz
    Uczestnik

Nie zadziała. Możesz mnie wywalić. Karać to mnie na pewno nie będziesz.

Dalek
    Uczestnik

Ohh cóż za dramtyczne gesty, choć nie przystoją dorosłemu.

Eviva
    Uczestnik

Przestańcie! Bany, ostrzeżenia, wyłączania - i to wszystko dlatego, bo jeden broni się przed atakami kilku. Skądś już znam ten schemat i paskudnie mi się kojarzy.

Diabeu
    Uczestnik

Eviva internet is brutal.

Barusz
    Uczestnik

Bez przesady. Life is brutal, internet is for fun only. Jak ktoś nie chce, to wyłącza (albo jest banowany, ale co z tego?).

Eviva
    Uczestnik

Eviva internet is brutal.

Nie - to internauci są brutalni.

Manul
    Uczestnik

E tam. Admini też internauci, a pieszczą się jak niewiadomoco. Na ich miejscu wywaliłabym jednego z drugim i byłoby po sprawie. Jakby nie patrzeć łamią notorycznie punkt pierwszy regulaminu.Ale mnie też by się pewnie oberwało. Więc niech lepiej pieszczą się dalej 😀

Pitmistrz
    Uczestnik

Eviva: Internauci nie są brutalni po prostu spora część z nich to idioci.Na szczęście przedstawicieli tego podgatunku u nas od lat nie uświadczyłem. 😀

Barusz
    Uczestnik

Podniecacie się jakby było czym ;)"Nikt nie może cię obrazić, jeśli mu na to wcześniej nie pozwoliłeś"Eleanor Roosevelt.

Eviva
    Uczestnik

Podniecacie się jakby było czym 😉

"Nikt nie może cię obrazić, jeśli mu na to wcześniej nie pozwoliłeś"

Eleanor Roosevelt.

Ciekawe, jak ta dama by zareagowała, gdyby przypadkowy przechodzień nazwał ją "starą k...wą"...

Barusz
    Uczestnik

Myk polega na tym, że najbardziej wpływowa pierwsza dama ever była powszechnie tak nazywana 😉

Jamjumetley
    Uczestnik

Aż odwiedzę ten topic, bo zamknięcia tematu z powodu gorących emocji jeszcze u nas nie widziałem 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,061 do 3,075 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram