Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,016 do 3,030 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Pitmistrz
    Uczestnik

Dziecko najedzone wyprysznicowane i śpi, wreszcie mogę sobie w spokoju wypić browara. :)Piotr: Myślałem że bluzganie na forum jest sprzeczne z regulaminem? No chyba że zrobisz dla mnie wyjątek. :DCo do problemu rajtuz zrozumiałem problem, najwyraźniej młoda w jakimś brawo czy innym szmatławcu przeczytała że ich się nie nosi bo są nie modne. I przez to mam rano przeboje, już się boje co ona tam jeszcze może przeczytać.

Piotr
    Klucznik

[...]zdecydowała się na śmieci i co odjebała?

Nie załapałeś aluzji. ;>

Pitmistrz
    Uczestnik

No złapałem ale to nie jest aż jakieś wielkie przekleństwo.Nie złamałem regulaminu, no może go lekko nagiąłem 😀

KaraThrace
    Uczestnik

Słuchajcie jak wytłumaczyć 11 latce że jest zima piździ i ma zakładać pod spodnie jakieś rajtuzy itp bo będzie wiecznie chora?

Dzisiaj miałem ja rano do szkoły wyprawić i odstawiła taką histerie że byłem w szoku.

Jakieś rady?

Usiąść do neta, i pokazać wcześniej przygotowane strony o niepłodności, chorobach układów moczowego i płciowego.

Opłaty za leki pobierać z kieszonkowego. Pójść na kompromis. Ty założysz rajtki (względnie ciepłe gatki) a ja ci kupie takie jak chcesz.

Tu rady Superniani by zostawić i nie zwracać uwagi są nie na miejscu. Bo tu chodzi o zdrowie i to nie tylko przeziębienia. Ale tez przyszłe macierzyństwo.

Match
    Uczestnik

Potwierdzam Vanish daje radę.

A właśnie wracając do Igi, czy to normalne że jedenastolatka lubi takie programy jak "trudne sprawy" o czymkolwiek to jest?

Nie, nikt kto by to lubił nie może być normalny 😮

Jamjumetley
    Uczestnik

Trwa właśnie First Contact na Ale Kino.

Eviva
    Uczestnik

Trwa właśnie First Contact na Ale Kino.

I niech sobie trwa. Mnie pijany Cochrane nie rajcuje, a rozkładana królowa Borg doprowadza do rykliwego śmiechu.

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja jak już mam oglądać to wolę w normalnej jakości z oryginalnym dźwiękiem a nie z jakimś lektorem.

fluor
    Klucznik

Narzekacie strasznie 😀 a później słychać "bo nie ma treka w polskiej tv"

Pitmistrz
    Uczestnik

Ja nie oglądam Tv więc mi rybka.

Match
    Uczestnik

Ja nie oglądałem TV, zanim to zaczęło być modne

Eviva
    Uczestnik

Ja oglądam jedno i drugie, ale filmy kinowe Treka mi nie leżą. Nic na to nie poradzę. Jedyny, który obejrzałam więcej niż raz, to ST XI - po prostu dobrze się na nim bawię.

Lo'Rel
    Uczestnik

Oglądać nie musicie, ja z resztą też tv prawie wcale nie oglądam. Ale plusika za Treka należy przyznać.

Jamjumetley
    Uczestnik

A ja wczoraj obejrzałem i dobrze się bawiłem. Tłumaczenie wyszło dobrze. Nie było właściwie żadnych "kwiatków".

Pitmistrz
    Uczestnik

To dobrze bo ja USS Przedsiębiorczość nie zapomnę nigdy. 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 3,016 do 3,030 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram