Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,971 do 2,985 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Barusz
    Uczestnik

PiS zrobi 10 000 głupich błędów, z których większość będzie wynikała nie z tego, że musiały mieć miejsce, że każdy by je zrobił, tylko z osobistych kompleksów i fatalnej ręki do ludzi Jarka. Ale przynajmniej będzie coś robić, będzie zmieniać Polskę w lepsze miejsce.Ale naprawdę dałem to nie dla dyskusji politycznej, tylko ze względu na ten motyw muzyczny - kojarzy Wam się? 🙂

Piotr
    Klucznik

Jedynie podobny, ale nie za mocno.I sio mi z polityką do odpowiedniego działu. ;>

Barusz
    Uczestnik

Tam wkleiłbym to gdybym chciał politycznej dyskusji o rzeczonym spocie. Wczoraj, jak to po raz pierwszy usłyszałem, to skojarzenie było bardzo mocne u mnie (zresztą wciąż jest) i zastanawiałem się, jak to reszta widzów BSG odbierze.

Piotr
    Klucznik

Ależ ja nic nie mam do zamieszczenia filmiku, tylko do dalszych postów o partiach.

Lo'Rel
    Uczestnik

No troszkę się kojarzy batelstarowo. Fakt

Romek 63
    Uczestnik

Sprzęt audio dla fanów Gwiezdnych Wojen

http://gadzetomania.pl/2011/10/18/sprzet-a...wiezdnych-wojen

Na konwencie wielbicieli komiksu w Nowym Jorku zaprezentowano niedawno ciekawy zestaw głośników 2.1, składający się z dwóch głośników satelitarnych w postaci myśliwców TIE oraz Gwiazdy Śmierci w roli głośnika basowego.

Zestaw wyposażono również w stację dokującą do jedynie słusznego odtwarzacza muzyki, czyli telefonu Apple’a, który można wetknąć w popiersie Vadera. Niestety, nie ma na razie wiarygodnych informacji co do modeli głośników, użytych w tym świetnie wyglądającym zestawie.

Wiadomo jedynie, że jest to system audio o całkowitej mocy wyjściowej 200 W.

Całkiem fajny zestaw 😀

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Uczestnik

Z wyglądu fajne ale w celach praktycznych za duże jak na mój gust, ja tam moje satelitki od creative i jest dobrze.Po za tym przyzwyczaiłem się już do dźwięku 5.1 😀

Romek 63
    Uczestnik

Niezwykłe przebrania uczestników konwentu Comic-Con 2011 🙄

http://gadzetomania.pl/2011/10/19/50-najci...-con-2011-5/top

Dołączona grafika

Elvenking
    Uczestnik

Dzisiaj na wstępnych zajęciach z logiki pani przyznała w odpowiedzi na kwestię poruszoną przeze mnie (a'propo języka klingońskiego), że widziała wszystkie seriale i filmy 😀 Już ją lubię.

Eviva
    Uczestnik

Też bym chciała mieć taką nauczycielkę.A wokół mnie, jak na złość, ani jednego trekkera...

Pitmistrz
    Uczestnik

Dzisiejsze dzieci zaczynają mnie załamywać a zwłaszcza ich postrzeganie świata.Córka mojej siostry (Iga) ma w klasie dzieciaka który uważa że został ściągnięty z internetu a jak karzą mu się uczyć to mówi że nie musi bo sobie update ściągnie.No sory ja umiem wiele zrozumieć, dzieci to dzieci ale coś takiego co będzie jak on dorośnie?

Barusz
    Uczestnik

20 lat temu dzieciaki mówiły o sobie jako o księżniczkach, rusałkach czy piratach. Dziś zmieniła się treść, ale mechanizm, zwany "dziecięcą wyobraźnią" jest ten sam. Nie ma się co załamywać, a już tym bardziej w tonie "ach, ta dzisiejsza młodzież".

Pitmistrz
    Uczestnik

Wiesz tam dalej biegają rusałki smoki i księżniczki ale takie kwiatki jak ten dzieciak nie mają nic wspólnego z wyobraźnią.

Barusz
    Uczestnik

Ma, Net to ważna część życia, trudno, by oddziaływał na dzieciaki w mniejszym stopniu niż bajki.

Eviva
    Uczestnik

Ma, Net to ważna część życia, trudno, by oddziaływał na dzieciaki w mniejszym stopniu niż bajki.

To fakt. W poczekalni mam więcej maluchów z małymi laptopami lu Gameoyami niz z typowymi zabawkami.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,971 do 2,985 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram