Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,896 do 2,910 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Romek, powiedz jeszcze że na zamieszczonym zdjęciu? Wygląda jak zarobiona doktorka dbająca jedynie o fryzurę. O gustach zazwyczaj się nie dyskutuje, jednak różni nas przepaść pokoleniowa w tym aspekcie. Jak mogłem zapomnieć o T'Pol i jej uszkach, ech...

Manul
    Uczestnik

Och, na liście zabrakło zdecydowanie pewnego Borga. A na widok Deanny, aż chcę krzyczeć: Zmyj ten make up. Ale co ja mogę...A Jessica Alba po wywołaniu niekontrolowanego ślinotoku u mojego faceta, powinna zająć wyższe miejsce. Znacznie wyższe.Jednak nic zabójczo pięknego nie widzę w paniach z Bionic Woman.Acha, no i chyba muszę zacząć oglądać V.

Lo'Rel
    Uczestnik

Pilot V zapowiada dosyć ciekawy serial, jednak nie mogę zabrać się za niego jakoś.A propos rankingu, a Carter? Jest niezła.

Diabeu
    Uczestnik

Z V to ja wymiękłem po 5 odcinkach 1ego sezonu bo było tak sztucznie, plastikowo i żenująco.Ale znajomi co oglądali stwierdzili, że od połowy 2ego sezonu serial wreszcie wkroczył na właściwe tory, więc, hmm, kto wie, może dam mu jeszcze kiedyś szansę.

Manul
    Uczestnik

Carter ze Star Gate? Niby niezła, ale w tym rankingu nie wystąpi, bo nie jest spoza Ziemi.

Diabeu
    Uczestnik

Carter jak na 50tkę to się dobrze trzyma, a w pierwszym sezonie SG-1 to była faktycznie seksmaszyna 😛

fluor
    Klucznik

Godzinę temu zakończyłem pierwszy w mojej karierze (?) coaching z języka klingońskiego. Wszystko jak zwykle na wariackich papierach, ale jestem bardzo ciekawy jak wyjdzie efekt końcowy (i czy coś wyjdzie).

Match
    Uczestnik

A tak bardziej po naszemu - co robiłeś?

fluor
    Klucznik

Uczyłem aktora wymawiać kilka zdań po klingońsku.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale jestem głupi, szukałem przycisku "Lubię to" hehe za dużo facebooka :POczywiście mówiłem o wczesnej Carter, w SGU wyglądała już na dosyć zużytą 😀

Barusz
    Uczestnik

Hehe, charakterstyczne, zwłaszcza, że jeszcze rok temu like_it było ograniczone tylko do statusów (nie było go przy komentarzach) 😉

Lo'Rel
    Uczestnik

Ale to tutaj jest mega naciąganym zdzierstwem kasy.

Galactica
    Uczestnik

Jak do tej pory miałem całkiem interesujący dzionek.Zdenerwowałem sie na pewien urząd 🙂 i miałem ochotę ostrzelać go piorunami 😀 Po jakiś 30 min pojawiły się chmury i to takie całkiem całkiem, ale wolałem słoneczko i teraz pięknie świeci. Dodam, że prognoza pogody nie mówi nic o opadach w moim regionie.Strach się bac 🙂 😆

fluor
    Klucznik

Jeżeli ktoś jest zainteresowany, trwa teraz audycja o Star Treku na http://www.bezkitu.com/

Barusz
    Uczestnik

Już wiem, o co chodziło kolesiowi od końca świata w okolicy dzisiejszego dnia. To będą pierwsze wakacje od dekad bez Mody na Sukces w TVP1 :/

Oczywiście na fb już powstała grupa protestu:

http://www.facebook.com/modanasukceswakacje

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,896 do 2,910 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram