Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,881 do 2,895 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • fluor
    Klucznik

w końcu jakoś tak sensownie na dworze 🙂

Galactica
    Uczestnik

Aż chce się siedzieć, spacerować czy coś tam 🙂 Ehh Wrocek 🙂 Pojechałbym tam. Fajne miasto 🙂

Match
    Uczestnik

Widzę, że jesteś ukrytą opcją niemiecką... ;>

I. Thorne
    Uczestnik

Ktoś chce mieć wygląd bardziej borgowy?

Proszę tutaj coś dla was.

Autor wie, że biją w dzwony, ale nie wie w jakim kościele. "Chcesz wyglądac jak członkowie Borga?" Nie chce wiedziec co oni mają w majtach :>

Barusz
    Uczestnik

Tym bardziej, że akurat było nieco bliższe trekowe skojarzenie.

Cross
    Klucznik
    fluor
    Klucznik

Dla niecierpliwych - nr 11 i 12 😉

T'San
    Uczestnik

Nikt z TOSa? Jestem zawiedziona... 🙁

fluor
    Klucznik

Nieobecność tamże np. Helen Noel można tłumaczyć tylko pobieżną wiedzą redaktorów.

Diabeu
    Uczestnik

Ten ranking to jakieś nieporozumienie.Zresztą na popcornerze już nie takie buraki się trafiały.

Slawek
    Moderator

Troi? Seksowna? To jakiś żart, prawda?I tak jak lubię Jadzie jako postać, tak też nie sądzę aby Terry Farrell była jakąś seks bombą. Ładna dziewucha, ale wyżej bym postawił aktorki grające Ezri albo Kes. Nawet 7of9.Niby gusta i guściki, a tego typu rankingi na przeciętnych serwisach nic warte nie są, ale mimo wszystko... Troi?

Elvenking
    Uczestnik

Gdzie 7of9? :

Lo'Rel
    Uczestnik

Troi... litości... rozgotowany kluski są seksowniejsze od niej. Jest ładna, owszem, ale bez przesady. Natomiast Jadzia, to się zgodzę, tylko czemu tak nisko. Jest świetna. Oczywiście Seven brakuje. Za to jest Six. Ale generalnie to jeden z tych rankingów które niczego na świecie nie zmieniają i zapomniany będzie mniej więcej jutro.

fluor
    Klucznik

No właśnie, a gdzie T'Pol? 😉 i ta zielona z ST XI? 🙂

Romek 63
    Uczestnik

Ja tam nie wiem co tu za wygórowane wymagania mają tu niektórzy odnośnie kobiecej urody 🙄 Mi tam wszystkie te dziewczyny z rankingu bardzo się podobają, aczkolwiek owszem kolejność bym zmienił i dodał co najmniej kilka 🙄 A już porównywanie Troi do rozgotowanych klusków to chyba świadczy tylko o totalnym braku gustu w tym aspekcie ;> Troi niby nieseksowna ? ;> Mi tam Troi bardzo się podoba i na pewno umieściłbym ją na jednej z czołowych pozycji tego rankingu 🙄

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,881 do 2,895 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram