Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,836 do 2,850 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

No padaka, ale to Twoja opinia, bo ja gorsze gnioty oglądałem.

Match
    Uczestnik

Nie wierzę ;D

The D
    Uczestnik

Ja oglądałem jedynie "włoskie Gwiezdne Wojny", czyli Star Crash, ale one mają 2 niepodważalne plusy w porównaniu z tureckimi: piękne Włoszki i David Hasselhoff z afro.

Diabeu
    Uczestnik

match- jak obejrzysz ten film od początku do końca to szacun:

http://www.imdb.com/title/tt0472278/

Tu trailer-

http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3906994457/

Dla mnie to obraz już kultowy, ale zapewniam, że jest tak kur*a zły i słaby, że oko bieleje ;D

fluor
    Klucznik

Wygląda tanio 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Chłopaki po prostu musicie to obejrzeć.

Match
    Uczestnik

Dołączona grafika

Pitmistrz
    Uczestnik

I znowu zima, jak ja kocham śnieg za oknem. :/I jak tam Match podołałeś produkcji klasy G? 😀

Diabeu
    Uczestnik

Jaka zima? W Zakopcu ciepło i leje ^_^

Pitmistrz
    Uczestnik

We Wrocku sypie całkiem nieźle, nawet po fajki nie chce mi się wychodzić.A według prognozy miał być tylko deszcz.

Match
    Uczestnik

Nie mam czasu, ale pamiętam że mam obejrzeć 🙂

fluor
    Klucznik

W Warszawie przyjazna mżawka. 🙂

Barusz
    Uczestnik

Jesień w Warszawie na wiosnę,Jesień, gdy zbliża się ona,Nie są to słowa radosne,Niech się już wiosna dokona.Jesień – przyjazne to nie jest,Nie jest, ach, wcale, w ogóle,Taki już smutków mych rejestr,Gdy patrzę na rzadką tę chmurę.Nie jest przyjazną ta mżawka,Co gości nam dziś w Warszawie,Zbyt duża jesieni tej dawka,Gdzie wiosna, co była tu... prawie?

fluor
    Klucznik

wieszczy 🙂

Eviva
    Uczestnik

Ja oglądałem jedynie "włoskie Gwiezdne Wojny", czyli Star Crash, ale one mają 2 niepodważalne plusy w porównaniu z tureckimi: piękne Włoszki i David Hasselhoff z afro.

Mnie zawsze zadziwiało to, że wszechświat jest pełen laseczek w bikini i kozakach... i to takich, że wymachując bronią muszą przede wszystkim uważać, by nie uszkodzić sobie napompowanych silikonem biustów i wymyślnych fryzur. Od razu widać, że te filmy to dzieło mocno niedopieszczonych facetów.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,836 do 2,850 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram