Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,806 do 2,820 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • cinus
    Uczestnik

e tam, wszystko to są pierdoły ;P prawo kosmiczne aktualnie nie przewiduje prawa własności ciał niebieskich, a jakby ktoś chciał sobie przywłaszczyć asteroidę, to zgaduję, że najpierw potrzeba by ją objąć w posiadanie 😉 powodzenia anyway.Tak czy owak - Hepi Niu Jir, jak mawiają nowi ruscy.

fluor
    Klucznik

Zapraszamy na noworoczne spotkanie od załogi trek.pl na IRCu 🙂 Link w mojej stopce.

Elvenking
    Uczestnik

Ktoś siedzi w komputerach od strony technicznej? Bo mam problem z odpaleniem kompa po wymianie płyty głównej - bios mi w ogóle nie wstaje.

The D
    Uczestnik

Jakimś wielkim specem nie jestem, ale polecałbyma) jeżeli pika to policzyć piknięcia i sprawdzić w instrukcji płyty głównej co oznaczają:cool: sprawdzić jeszcze raz czy dokładnie podłączone/włożone są: zasilanie płyty głównej, procesor i pamięć RAM- bez tego komputer chyba nie da znaku życia.

Flashbones
    Uczestnik

Czy jest jeszcze jakiś program taki jak google earth, żeby można było oglądać zdjęcia satelitarne budynków w 3D ??

Elvenking
    Uczestnik

Jaką czcionkę na logo zespołu byście wybrali? 😀

Dołączona grafika

Ewentualnie jeszcze szybka edycja 3 czcionki

Dołączona grafika

Barusz
    Uczestnik

Pierwszą, tylko z innym "g", składającym się tylko z jednej kreski.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja bym proponował trójkę po edycji ale z kropkami.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zależy, jaki rodzaj muzy.

Elvenking
    Uczestnik

industrial/gothic metal, docelowo sporo elektroniki.

Melnikor
    Uczestnik

Jak dla mnie 4 czcionka.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Przy tym rodzaju... Piątka.

Lo'Rel
    Uczestnik

Ja obstawiam wcześniejszy mój typ. Jest taki Daft Punk-owy. To do wymienionej muzyki pasuje według mnie.

Flashbones
    Uczestnik

Jaki tytuł filmu, dawno oglądałem i nie kojarzę ?Ps. już mi się przypomniało to Tajemnica Syriusza.

Diabeu
    Uczestnik

To fajnie, że sobie przypomniałeś, ale może usuń tekst o fabule filmu to bo mocne spoilery, a na tym forum fanów sci-fi nie brakuje i mogłeś komuś zepsuć przyjemność z obejrzenia tego filmu.EDIT: danke szyn 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,806 do 2,820 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram