Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,761 do 2,775 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Toreth
    Uczestnik
    Match
    Uczestnik

Nie - tutaj to jest celowo, a chodzi mi o ujęcie gdzie zwyczajnie widać rękę osoby trzymającej model

Eviva
    Uczestnik

Nie - tutaj to jest celowo, a chodzi mi o ujęcie gdzie zwyczajnie widać rękę osoby trzymającej model

Było jeszcze takie ujęcie w "Catspaw", choć zamierzone, i w "Requiem for Matuselah"... ale jeśli chodzi Ci o niezamierzony efekt, to przyznam się, że mnie zaskoczyłeś. Tyle razy oglądałam i dupa, nie zauważyłam.

Match
    Uczestnik

Może mi się zdawało, ale dałbym głowę, że coś takiego widziałem - a trudno zidentyfikować, bo o ile pamiętam Enterprise orbitował na tle planety - takie ujęcie jest niemal w każdym odcinku

Galactica
    Uczestnik
    fluor
    Klucznik

Poszlaka jest taka, że naciągnął króla na kasę? To jeszcze za mało by go podejrzewać o polactwo 😉

fluor
    Klucznik

Jak przeżyliście śnieżycę? Ja się trochę martwię o rowery na balkonie, mam nadzieję, że śnieg je dobrze zakonserwuje 😉

Silver Phoenix
    Uczestnik

A dajże spokój. Zima jak co roku, a słuchając mediów można odnieść wrażenie, iż jesteśmy w środku filmu katastroficznego.Apele o pozostanie w domach, doniesienia o tkwiących w zaspach samochodach, o spóźniającej się komunikacji miejskiej... Przypominam - mamy zimę :PŻeby nie było - akurat wczoraj wracałem do domu podczas śnieżycy. Drogi białe, zero pługopiaskarek... Jakoś mój przednionapędowiec sobie poradził 😛 Radio trąbiło, że Kraków stoi - ano stał, jak każdego popołudnia. Też mi nowość...

Barusz
    Uczestnik

Mnie dziś autobus wysadził w połowie trasy i nie było wesołego Romka ;]

fluor
    Klucznik

Najgorzej to chyba wiało wczoraj, dziś jakoś tak spokojniej.

Eviva
    Uczestnik

Ja od dwóch dni muszę przekopywać się do pracy przez zaspy po pas. Ciecie z mojej dzielnicy nie należą do nadmiernych pracusiów, zresztą nawet nie mam do nich o to żalu.

Manul
    Uczestnik

Zima ma swoje prawa! Lubię zimę, lubię śnieg, ale... zapomniałam już jak wyglądają chodniki, a idąc na uczelnie wpadłam w zaspę co to była wielka jak ja. Było mroźno.

Romek 63
    Uczestnik

U mnie jak na razie zasp nie ma.

A ja bym teraz tak proponował z okazji zbliżającej się Gwiazdki posłuchać ładnej melodii 🙄

Wystukaj kolędę na siedmiu ślicznotkach

http://gadzetomania.pl/2010/12/02/wystukaj...cznotkach-wideo

Bonifacius
    Uczestnik

Witka!Mnie tam śnieg i mróz nie straszny. Ja przemykam między zaspami na swoim rowerku ;). Gogle do ASG, opony z kolcami i jazda do przodu. Trasę, którą kolega z pracy przejeżdża obecnie w 2,5 h ja robię w 35 minut. Fakt jestem mokry, że tylko wykręcać później koszulkę, ale jaka frajda jak ludzie patrzą i nie dowierzają 🙂 🙂 :). Pozdrawiam Wszystkich - dawno tu nie zaglądałem

Zuza
    Uczestnik

Aaaaa, dinozaury z jam wyłażą! Pomyślałby kto, że już wiosna idzie! :shock2: U mnie... osiedle zasypane póki co do kolan, więc jeszcze nie jest źle, autobus dociera spóźniony trochę bardziej niż zwykle... Tyle, że droga do przedszkola zajmuje 40 zamiast 10 minut, bo trzeba w każdej zaspie aniołka tyłkiem wycisnąć - ale to też nie taka katastrofa ;]ZIIIMAAAAAAAAAAAAAAAA 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,761 do 2,775 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram