Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,746 do 2,760 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Diabeu
    Uczestnik

Moh przy COD 7 prezentuje się biednie trochę w multi, poza tym bardzo dobrze, że będzie dużo DLC- to oznacza support przez CAŁY 2011 rok, a i tak podstawowa gra oferuje dużo wszystkiego, i broni i bajerów i świetne mapy.

Zuza
    Uczestnik

Ja wam dam wojenne simsy

Simsowe kolorki to firma dała :> Do tego nienaturalne ruchy postaci... brr.

No chyba, że skopali materiały promocyjne, tak jak wersję na PC? :>

Nie gram, jedynie oglądam/czytam przez ramię ;>

Diabeu
    Uczestnik

Grałąś w kampanię albo mutli, że widzisz nienaturalne ruchy postaci?A kolory są akurat dobre, nie każda wojna musi być szaro-buro-brązowa.

Coen
    Uczestnik

Być nie musi, po prostu zwykle jest;)

Zuza
    Uczestnik

Grałąś w kampanię albo mutli, że widzisz nienaturalne ruchy postaci?

Jak pisałam wyżej: "Nie gram, jedynie oglądam/czytam przez ramię"

Śmiesznie kicają, trochę jak w Q2 🙂

Elvenking
    Uczestnik

Mi te CoDy wydają się strasznie filmowe. Tzn fajnie było sobie pograć w Modern Warfare, ot taka typowa gra akcji - trochę emocji, sporo efektów, ciekawa fabuła, jakieś minimum realizmu. Dopiero porządną rozkminę miałem przy Tom Clancy Advanced Warfighter 2, gdzie pełzasz od osłony do osłony i giniesz od jednej kulki znikąd 😀 Niezwykle realistyczna gra, w której dużo więcej trzeba się chować i myśleć niż naciskać spust, a o strzelaniu seriami i odstawianiu Leroya Jenkinsa ( http://www.youtube.com/watch?v=LkCNJRfSZBU jakby ktoś nie znał) lepiej zapomnieć od razu.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Moh przy COD 7 prezentuje się biednie trochę w multi, poza tym bardzo dobrze, że będzie dużo DLC- to oznacza support przez CAŁY 2011 rok, a i tak podstawowa gra oferuje dużo wszystkiego, i broni i bajerów i świetne mapy.

Hmmm... Nie grałem w multi CoD-a, oglądałem sporo gameplay'ów... I jak dla mnie wniosek jest jeden: CoD jest przebajerzony 🙂

MoH wygląda surowiej - fakt. I bardzo dobrze. Mnie to akurat bardzo odpowiada. Przynajmniej czuję klimat. Teksty od dowództwa, okrzyki żołnierzy - to wszystko wiele daje. No, ale ja się wychowałem na Delta Force - poczynając od jedynki. Tam dopiero było fajne multi 😀

Tak samo cenię sobie mapy: posępne górskie szczyty ( http://www.youtube.com/watch?v=k3aW_Elwk1s ), zrujnowane, doświadczone przez wojnę afgańskie miejscowości czy też położone pośrodku niczego niewielkie posterunki Koalicji. Nie ma tam miejsca na oczojebność jaka jest w CoD 😛 I w sumie dobrze, bo gdybym miał do czynienia z takimi wesolutkimi kolorkami, dostałbym szoku estetycznego 🙂

Że nie ma stu rodzajów broni? A po kiego? Co to, Koalicja albo OPFOR ("medalowa" nazwa Talibów) to targi militarne? Tam jest wojna, walczy się tym, co się ma - i dziękuje świętościom, że nie trzeba kamieni używać 🙂 Osobiście wywaliłbym jeszcze P90 i F2000 z arsenału, pasują do realiów jak pięść do nosa.

Nie podoba mi się też ilość punktów, dawanych w CoD dosłownie za wszystko - chyba nawet za poskrobanie się po przysłowiowym tyłku. Co to, pinball?: )

Co do nienaturalnych ruchów postaci w CoD... Heh...

http://www.youtube.com/watch?v=qDVm8yAGNpg&hd=1

Sam sobie odpowiedz. Blisko początku filmu - koleś wylatuje z drzwi na ugiętych nogach i z całkowicie wyprostowanym tułowiem. Leci na Crazy Froga, czyli na niewidzialnym klopie? 🙂 Może to dla kogoś naturalne, nie wiem 🙂 W tym samym filmiku wszystko jest równie radośnie kolorowe co kraina Różowego Kucyka 😀

Dalej na tym samym filmiku - koleś w berecie ubijający gracza (jakoś 1/3 długości filmu) - porusza się nienaturalnie szybko tam i z powrotem, drobiąc przy tym nóżkami. Podobnie dzieje się tutaj: http://www.youtube.com/watch?v=fh0hGb2RUA0

Cóż, jak rzekłem- są gusta i guściki 🙂

...poza tym bardzo dobrze, że będzie dużo DLC- to oznacza support przez CAŁY 2011 rok

Kto powiedział, że z MoH-em nie będzie podobnie? Tzn. pod względem długości wsparcia? 🙂

Jeśli zaś chodzi o liczbę DLC - cieszy Cię to - ma prawo. Mnie zaś zastanawia pewność, z jaką Kotick powiedział, iż liczba DLC do CoD będzie największą w historii.

Ta pewność może wskazywać na to, iż skubaniec doskonale wie, ile zawartości wycięto z gotowej już gry. Inaczej nie wiem, czy odważyłby się na takie stwierdzenie... No nic, zobaczymy.

Powiem szczerze, że zastanawiałem się nad kupnem Black Ops. Trailery bardzo mi się podobały, cena w normie. Jednak wygląd multi mnie odrzuca. Skuszę się na nowego CoD-a - dla single'a... Jak już poradzą sobie z płynnością na PC (z tego co czytuję, ogromna większość pecetowców narzeka na slideshow - i to posiadacze mocnych maszyn, przewyższających sporo wymagania Black Ops) i jak cena spadnie do przyzwoitego poziomu. Ot, do tych 50 PLN (patrząc na obecne ceny MW i MW 2 - mam duuużo czasu na łupanie w Medal of Honor :D).

Diabeu
    Uczestnik

Słuchaj- z COD7 nic nie wycięto, bo ta gra jest OGROMNA.Naprawdę zawarli w niej tyle rzeczy, a wcale nie musieli.A w tych przyszłych DLC będzie JESZCZE więcej.Poza tym, jak kupujesz jakikolwiek dodatek na Playstation Store to wychodzi 5 razy taniej bo z jednego konta może skorzystać 5 osób.Więc ja za każdy pakiet map i innych bajeró zapłacę nie 50 a 10 zeta.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Słuchaj- z COD7 nic nie wycięto, bo ta gra jest OGROMNA.

To Ty tak twierdzisz. 🙂 No - chyba, że pracujesz w Activision, masz gorącą linię z szefostwem i wiesz na sto procent, iż nie wycięto niczego...:D

Jakoś tak się dziwnie składa, że od dłuższego już czasu nie słyszałem o grze, gdzie DLC nie nasuwałoby podejrzeń, iż jest wyciętym fragmentem gotowej już gry. Ba, w kilku przypadkach (np. The Force Unleashed II) DLC było dostarczane od razu na dysku instalacyjnym... Tyle, że jeszcze nie można wykupić kodu do jego odblokowania, heh...

Ba, w Medal of Honor pojawiły się ostatnio dwa DLC - jedno płatne, drugie nie. Oba są dodatkowymi trybami multiplayera, pojawiły się stosunkowo szybko po premierze... Nie wiem, czy EA nie przytrzymało ich celowo. Jest to możliwe.

Poza tym, jak kupujesz jakikolwiek dodatek na Playstation Store to wychodzi 5 razy taniej bo z jednego konta może skorzystać 5 osób.

Więc ja za każdy pakiet map i innych bajeró zapłacę nie 50 a 10 zeta.

Chodzi mi o to, że skoro szef Activision zapowiada największą liczbę DLC do gry w historii, to można to interpretować jako oficjalne info o planowym wydymaniu graczy 🙂 Na wielu forach można znaleźć żarty, iż niedługo Activision wypuści grę, ale wszystkie bronie, etapy, zakończenie będą płatnymi DLC. To na razie tylko żarty, ale po tym, jak kilka miesięcy temu Kotick oznajmił, iż gry są za tanie i należy liczyć sobie za nie więcej, zaczynam się delikatnie bać 🙂

No, ale ok, grasz w Black Ops, podoba Ci się - bardzo dobrze. Gorzej byłoby, gdybyś wyłożył kasę i był niezadowolony z CoDa tak, jak ja z polskiego Snipera 🙂

Diabeu
    Uczestnik

Nie no luz- no może faktycznie coś poszło pod nóż w BO, ale gra w dalszym ciągu pozostaje PRZEBOGATA i absolutnie warta tych 2 stówek.Za to powiem, że MOH ma lepsze single campaign od Modern Warfare 2, ale nie wiem czy lepsze od Black Ops, bo jego jeszcze nie skończyłem- nie było czasu bo nonstop nawalam w multi z kumplami online.

Elvenking
    Uczestnik

Kto oglądał Formułę? Świetny wyścig był, Kubica z 11 lokaty na starcie skończył na 5 miejscu, długi czas przed zmianą opon będąc na 2 lokacie i kilkanaście okrążeń trzymając tuż za sobą Hamiltona 🙂 Petrov o dziwo 6 - też radził sobie świetnie trzymając za sobą Alonso i Webbera.Niespecjalnie jestem zadowolony z tego, że Vettel zdobył mistrzostwo, kibicowałem Alonso, a ten miał strasznego pecha.

Galactica
    Uczestnik

Ja oglądałem.Fakt faktem świetny wyścig. Piertov się pokazał, a po wyścigu Alonso jakieś pretensje miał do niego.Massa też utknął za Algersuarim.Ferrari coś nie wyszło. I niezła kraksa była na samiuteńkim początku 😀 Kubica też nieźle. Szkoda, że Rosberg był przed nim.

Diabeu
    Uczestnik

Jest tu gdzieś temat o tym, co aktualnie czytamy w literatury saj=faj?Bo coś nie mogę znaleźć.

fluor
    Klucznik

Przejrzałem na forum na szybko i znalazłem Ulubiona Space Opera/ Powieść SF oraz Polska Literatura Fantastyczna. Generalnie tworzymy wątki tematycznie, więc - chcę napisać coś o Honor Harrington to piszę w odpowiednim temacie. Popularne serie takie jak HH mają swoje odrębne tematy (a jeśli nie to łatwo to sprawdzić wyszukiwarką tematów).

Match
    Uczestnik

takie pytanko.w którym odcinku TOSa widać NCC-1701 trzymany przez czyjąś rękę?za nic nie mogę sobie przypomnieć, a mi ten screen potrzebny

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,746 do 2,760 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram