Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,731 do 2,745 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Zuza
    Uczestnik

Mam już pierwszą partię pierniczków upieczoną, czeka na lukier i kruszeje 😀

Galactica
    Uczestnik

@ EvivaPolubisz jeszcze święta. Masz trek.pl.......@ ZuzaJestem łasuchem 😀 , ale za pierniczkami to ja niezbyt przepadam. Jednak jak nie ma czegoś innego.... 😆

Zuza
    Uczestnik

Inne smakołyki świątecznie nie wymagają tak wczesnego przygotowania :>

Elvenking
    Uczestnik

Przestroga nr 2 - Ludzka stonoga (Human Centipede) to mocno niesmaczny film, gdybym miał wehikuł czasu to chyba bym się powstrzymał nawet od obejrzenia trailera.

Za pierwszym podejściem obejrzałem do 2/3 i nie dałem rady, za drugim podejściem obejrzałem kolejne 15 minut od tamtego momentu i pobiegłem zawisnąć nad kiblem. najbardziej chory film, jaki widziałem.

Galactica
    Uczestnik

Smakołyki świąteczne .... Już się nie mogę doczekać 😀 @ ElvenkingTrzeba było odpuścić za pierwszym razem.Swoją drogę od znajomego dowiedziałem się, że dziś miała wybuchnąć III Wojna Światowa.Czy to ogólnie w listopadzie.Słyszał coś ktoś ❓

Eviva
    Uczestnik

Przestroga nr 2 - Ludzka stonoga (Human Centipede) to mocno niesmaczny film, gdybym miał wehikuł czasu to chyba bym się powstrzymał nawet od obejrzenia trailera.

Za pierwszym podejściem obejrzałem do 2/3 i nie dałem rady, za drugim podejściem obejrzałem kolejne 15 minut od tamtego momentu i pobiegłem zawisnąć nad kiblem. najbardziej chory film, jaki widziałem.

A o co w nim chodzi, tak w skrócie?

fluor
    Klucznik

Eviva, nie warto... ale jeśli chcesz, na YouTube znajdziesz trailer, który w zasadzie wszystko wyjaśnia.

Eviva
    Uczestnik

Eviva, nie warto... ale jeśli chcesz, na YouTube znajdziesz trailer, który w zasadzie wszystko wyjaśnia.

Kiedy tak mnie nastraszyliście, że boję się go obejrzeć.

fluor
    Klucznik

Nie jest to nic wartościowego, to po prostu chore i ohydne.

Zuza
    Uczestnik

Swoją drogę od znajomego dowiedziałem się, że dziś miała wybuchnąć III Wojna Światowa.

Czy to ogólnie w listopadzie.

Activision przekupiło Nostradamusa i Babę Vangę, żeby zrobić reklamę nowemu Call of Duty.

Silver Phoenix
    Uczestnik

E, no... Nostradamus ma większy margines błędu, zarezerwował dla siebie cały listopad 😛 Vanga obstawiała tylko 10.XI 🙂

Galactica
    Uczestnik

Activision przekupiło Nostradamusa i Babę Vangę, żeby zrobić reklamę nowemu Call of Duty.

😀 😀 😀

Coś im nie wyszło. O nowym Call of Duty nic nie wiem. 😆

E, no... Nostradamus ma większy margines błędu, zarezerwował dla siebie cały listopad Vanga obstawiała tylko 10.XI

Vanga padła. Zobaczymy jak Nostradamus sobie poradzi.

Ja mówię,że III Wojenki nie będzie 😀

Zuza
    Uczestnik

O nowym Call of Duty nic nie wiem.

Z podpatrzonych w sieci trailerów/gameplaye'ów - takie wojenne simsy.

Diabeu
    Uczestnik

Ja wam dam wojenne simsy- to jest najlepsza wojenna-multiplayer-online-split screen gra ever.Opcji customizacji jest ogrom, ale nikt nikomu nie każe tego używać- to tylko jako opcja i bajer.Gram od paru dni jak szalony.

Silver Phoenix
    Uczestnik

Zapomniałeś dodać, że ma też pretendować do największej ilości płatnych DLC w historii... 😉

Cóż, są gusta i gusta... Ja jednak pozostanę przy MoH-u.

"Watch and shoot, watch and shoot!" 🙂

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,731 do 2,745 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram