Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,716 do 2,730 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Lo'Rel
    Uczestnik

Wspominałem już, że prześladuje mnie pewna liczba?

Natknąłem się na stara kliszę przy okresowych porządkach 🙂

Dołączona grafika

Diabeu
    Uczestnik

Ja miałem kiedyś taki bajer dziwny, że bardzo często jak się rano budziłem i patrzyłem na komórkę, to była godzina 9:07Nie potrafię tego logicznie wyjaśnić 😐

Lo'Rel
    Uczestnik

Mnie natomiast numer rejestracyjny Enterprise prześladuje w nieoczekiwanych sytuacjach. Patrzę na zegarek - 17:01, numer paragonu w markecie 1701, numer kliszy, jak wyżej 🙂 ilość środków na komórce 17,01 hehe.Rzekłbym, że to... fascynujące 😀

Galactica
    Uczestnik

Zagrajcie z nimi w LOTTO 😀 Mnie ciągle prześladują 13 i 6 😀 Ta ostatnia raz mi się przyśniła jako liczba w LOTTO 😀 I to najczęściej z jakąś kwotą lub czasem 😆

mario es
    Uczestnik

Wy sobie Numery, liczby a ja sobie machnąłem tapetę na Pulpit 😛

Dołączona grafika

Romek 63
    Uczestnik

Super tapetka, chyba też sobie ustawię jako tło pulpitu 😀 A skąd można sobie ją ściągnąć w pełnej rozdzielczości ?

mario es
    Uczestnik

Romek jak pobrałem z tej strony : http://www.startrekdesktopwallpaper.com/ne...aper_1024.shtml

Jak widać też Trekowa strona ,jest tam trochę tego, więc jest w czym wybierać i przebierać.

Galactica
    Uczestnik

Na uni Formax na OGame jest sojusz o nazwie podanej na obrazku. Na Gemini Jest też FWP 😀

A tapetka fana

Aż się pochwalę swoją 😀

Dołączona grafika

Romek 63
    Uczestnik

Dzięki bardzo. Rzeczywiście super tapetki tu są 🙄

fluor
    Klucznik

Film Vampires Suck, parodia Zmierzchu itp. w pełni zasługuje na ocenę na IMDb - 3,3/10. Jeżeli ktoś ma ochotę obejrzeć, to proszę bardzo, ale najlepsze (czy może jedyne dobre) sceny znajdziecie w trailerze. To tak ku przestrodze ;)Przestroga nr 2 - Ludzka stonoga (Human Centipede) to mocno niesmaczny film, gdybym miał wehikuł czasu to chyba bym się powstrzymał nawet od obejrzenia trailera.

Galactica
    Uczestnik

Ja z pewnością skorzystam z przestróg. 😀

Jak parodie to Straszny film i takie tam 😀

Diabeu
    Uczestnik

Film Vampires Suck, parodia Zmierzchu itp. w pełni zasługuje na ocenę na IMDb - 3,3/10. Jeżeli ktoś ma ochotę obejrzeć, to proszę bardzo, ale najlepsze (czy może jedyne dobre) sceny znajdziecie w trailerze. To tak ku przestrodze 😉

fluor- ten film nawet na 1/10 nie zasługuje. Gdy obejrzałem trailer to prawie w depresję wpadłem. Potem oglądaliśmy z kumplem, ale w połowie filmu powiedzieliśmy sobie dość. Tragedia to za mało powiedziane!

fluor
    Klucznik

Diabeu: Black Eyed Peas było niezłe, tak samo "kto zamawiał chińszczyznę". Niestety dużo przekombinowanych i wcale nie śmiesznych scen, chociaż zaczynam się zastanawiać - może w Hollywood mają po prostu inne poczucie humoru.

Galactica
    Uczestnik

Ale nuda..... Za to coraz bliżej Święta i Mikołaj 😀 Już dzisiaj widziałem mikołajową reklamę, a to dopiero początek 😀 Jak fajnie i wesoło (zależy dla kogo) będzie.Coraz bliżej Święta. Coraz bliżej Święta.......

Eviva
    Uczestnik

Nie znoszę świąt. Po prostu nie znoszę. To podobno zupełnie normalny syndrom osoby samotnej...

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,716 do 2,730 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram