Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,701 do 2,715 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Romek 63
    Uczestnik

Zainteresowanych informuję że na kanale Discovery Science właśnie zaczęła się II część filmu LOT NA MARSA

kotek
    Uczestnik

Matko kochana! Eviva, przypominam, ze ciastka sa do zjedzenia a nie do patrzenia na nie i omdlewania.... z glodu podejrzewam ;)Elvenking, obiecuje za rok sie poprawic i przyjsc z ciasteczkami kirkowo-spockowymi 😉 Chociaz jak patrze na reakcje Evivy... moze poprzestane na smaku Kirkowym.

Barusz
    Uczestnik

A'propos ostatnio na naszym forum prowadzonych dyskusji na temat różnych wersji filmów z serii Star Wars: wycięta scena 😆 Swoją drogą - tak strasznie skojarzył mi się tu z naszym Worfem na etapie DS9 😉

Diabeu
    Uczestnik

Zajebiste, chyba najlepsza parodia GW jaką widziałem :rotfl:

Barusz
    Uczestnik

Świetna parodia swoją drogą, ale... to naprawdę wygląda na maxa realistycznie, we wpisach pod filmikiem bezpośrednio na yt x osób serio myślało, że to nakręcono do oryginalnego filmu ;)PS: tak w ogóle to witaj na pokładzie 😉

Cross
    Klucznik
    fluor
    Klucznik

Możemy dodać swoje:Enterprise jest zawsze jedynym statkiem w kwadrancie 😉

Diabeu
    Uczestnik

No i oczywiście zawsze w krytycznych momentach:- skanery zostają zakłócone przez jakieś promieniowanie z planety/gwiazdy- teleportery wysiadają- ludzka logika przestaje działać

fluor
    Klucznik

Rozwiązaniem problemu bez wyjścia jest wystrzelenie rdzenia warp? 🙂

Diabeu
    Uczestnik

No schematów w Star Trekach jest od groma, kiedyś można by było wypisać niezłą listę 😛

Barusz
    Uczestnik

Choćby trochę ponad rok temu była tu taka dyskusja 😉

Elvenking
    Uczestnik

Zakochałem się w tej muzyce

Match
    Uczestnik

Klasyk, ale dopiero "Cztery szlachetne prawdy" naprawdę wymiatają

Rozwiązaniem problemu bez wyjścia jest wystrzelenie rdzenia warp? 🙂

Nie - modyfikacja deflektora 🙂

Manul
    Uczestnik

No bo kto nie oglądał Die Hard?Ostatnia kwestia pasuje tematycznie do forum.

Jamjumetley
    Uczestnik

Ho-ho... Manul - ja w temacie bo właśnie odświeżyłem sobie pierwsze trzy filmy ;)Chyba najlepsze streszczenie jedynki:

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,701 do 2,715 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram