Forum Rozmowy (nie)kontrolowane Mesa Pogaduszki

Pogaduszki

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,686 do 2,700 (z 3,452 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
  • Eviva
    Uczestnik

To zmień to, co stoi na przeszkodzie...

Próbowałam, ale starego psa nikt nie nauczy nowych sztuczek. Kto jest nieudacznikiem w moim wieku, już sie nie zmieni

Romek 63
    Uczestnik

Skoro tak piszesz i masz takie niedorzeczne myśli to musisz mieć naprawdę strasznego doła 🙁 Nie wiem co Tobie pomaga ale radziłbym spędzić trochę czasu w towarzystwie bliskich Ci osób i to nie koniecznie w internecie.Poza tym od kilku dni jest nieciekawa pogoda i na wiele osób źle to działa powodując przygnębienie. Na szczęście od jutra pogoda ma się poprawić 🙄

mario es
    Uczestnik

Jesteś dużą dziewczynką ,poradzisz sobie ,coco jambo i do przodu 🙂 Bo cokolwiek bym nie napisał żeby cię w jakiś sposób wesprzeć , podnieść na duchu ,i tak zrobisz po swojemu wiem to po sobie

fluor
    Klucznik

Eviva, zapraszam jutro na tarkaleańską herbatę :)edit: jutro, czyli dzisiaj, bo żyję według nieco innego kalendarza

Manul
    Uczestnik

Eviva,A tam! Jeżeli Ty się nie nadajesz to ja też nie! Chcesz się kłócić o to kto jest większym nieudacznikiem? Zawsze wygrywam w tę grę. A w ogóle to znowu bezrobotna jestem. O! 1:0!Toreth,Dzięki za pomoc, ale już się zapytałam co to znaczy. Jedyne włoskie słowo jakie znam. Czad 😀 Ale koleś powtarza to tak często jak niektórzy powtarzają bez przerwy "no nie". Irytujące.I teraz mi się przypomniała ta cała półka w ST i mi przykro na nowo.

Toreth
    Uczestnik

Dlaczego Ci przykro? Nie rozumiem. Bo facet ma ładną kolekcję?

kotek
    Uczestnik

Witam wszystkich!

Zapraszam na ciasteczka z okazji moich urodzin. Najlepsze sa te z Lorda Vadera 😉

Dołączona grafika

Piotr
    Klucznik

Wszystkiego naj. Te vaderowe nie powinny być ciemniejsze? ;>

kotek
    Uczestnik

Dziekuje Piotr. Jeszcze nie polalam czekoladka 😉 niebawem beda ciemniejsze niz ciemna strona Ksiezyca i ciemna strona mocy razem wziete... 😉

Eviva
    Uczestnik

Manul

Strasznie mi przykro, że nie masz pracy. Nie wyobrażam sobie siebie w tej sytuacji, pewnie obwiesiłabym się na pierwszej napotkanej suchej gałęzi. Myślę jednak, że jesteś ode mnie twardsza, a zwłaszcza poniekąd młodsza, a to też swoje robi (ciężkie westchnienie)

kotek

Wszystkiego najlepszego, kotku, ale nie mogłaś zrobić ciasteczek takich więcej trekowych?

Romek 63
    Uczestnik

Strasznie mi przykro, że nie masz pracy. Nie wyobrażam sobie siebie w tej sytuacji, pewnie obwiesiłabym się na pierwszej napotkanej suchej gałęzi.

Eviva nie wpędzaj nas tu w panikę 😮 i depresję 🙁 Manul zdaje się teraz studiuje więc chyba nie koniecznie musi jednocześnie pracować :yo:

Galactica
    Uczestnik

kotekWszystkiego najlepszego. A teraz pomyśl życzenie, a ono się spełni.Ciasteczka w czekoladzie ..........mniam

kotek
    Uczestnik

Dziekuje moi mili za slodkie zyczenia. Obiecuje za rok sie poprawic i specjalnie dla Evivy znalesc recepture na trekowe ciasteczka. Mysle, ze Spock bylby idealny 😉

Elvenking
    Uczestnik

Wszystkiego najlepszego kotku :)W ogóle to forum to chyba jakiś niezwykły przykład galaktycznej tolerancji - niby Star Trek, a nikt nie jest palony na stosie, ani wbijany na pal za sympatię do SW :DGdybym miał takie formy do ciastek, to bym robił codziennie, hehe 😀

Eviva
    Uczestnik

Dziekuje moi mili za slodkie zyczenia. Obiecuje za rok sie poprawic i specjalnie dla Evivy znalesc recepture na trekowe ciasteczka. Mysle, ze Spock bylby idealny 😉

Oooch... słodki Spock z czekoladową fryzurka i migdałowymi uszkami... Mdleję na sama myśl.

Wyświetlanie 15 wpisów - od 2,686 do 2,700 (z 3,452 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
searchclosebars linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram