Forum › Rozmowy (nie)kontrolowane › Mesa › Pogaduszki
#reklama starts here
Ircowy kanal #trek.pl organizuje kurs romulanizacji lopatologicznej.
Nasz glowny knujek wykladowca romulanistyki stosowanej - Vashar wraz ze swoja asystentka Romulanka gwarantuja stanie sie pelnoprawnym romulakiem w ciagu niespelna tygodnia !
Przewidywane tematy zajec:
- dywersja [poufne]
zajęcia zostały zastąpione przez zajęcia z sabotażu partyzanckiego 😉
- szantaz ("Piotr bo powiem L...")
opcjonalnie: szantaż perwersyjny ("bo napisze list od ciebie do Kocicy18")<-- stali bywalcy będą wiedzieć o co chodzi ;)
- podkladanie "swini"
Zajęcia zastąpione przez warsztaty inwigilatorskie 😉
kopanie lezacego czyli (dla stalych bywalcow irca) szybki kurs [-v +m] lub [+k +b]
w tym semestrze tylko [-v +m] 😛
- opcjonalnie za dodatkowa oplata szybki kurs unikania patelni ;]
(ze wzgledu na spore prawdopodobienskow smierci, dzieki niespotykanej wrecz celnosci Romulanki, polecamy go tylko naprawde zdeterminowanym kursantom )
kurs rozszerzony o rozpoznawanie cegieł nadlatujących niewykrywalnych przez radary (ze względu na hmm wysokość nadlatujących cegieł 😉 )
Absolwent otrzymuje dyplom dyplomowanego romulaka, ma tez prawo knucia za plecami innych, dostaje takze plastikowy dezruptor i atrapy 2 min grawitacyjnych (zeby sobie, a przedewszystkim innym, nie zrobic krzywdy)
Po ukończonej romulanizacji można przystąpić do kursu Czepiania i Szpionowania Stosowanego - otrzymuje się dyplom Komandora Czepialskiego 😉
Wejdz na irca na kanla #trek.pl i zamow juz dzis! Za jedyne 9,99 federacyjnych kredytow, takiej okazji nie mozesz przegapic.
Zapomniałeś, że w kursach nie mogą brać udziału dyplomowani klangoni 😛
Ircowy kanal #trek.pl organizuje kurs romulanizacji lopatologicznej.
Nasz glowny knujek wykladowca romulanistyki stosowanej - Vashar wraz ze swoja asystentka Romulanka gwarantuja stanie sie pelnoprawnym romulakiem w ciagu niespelna tygodnia !
To ja sie koniecznie zapisuje! Kiedy zaczynamy? 😀
Po ukończonej romulanizacji można przystąpić do kursu Czepiania i Szpionowania Stosowanego - otrzymuje się dyplom Komandora Czepialskiego
No to ja bezwzglednie!! 😀 Kiedy pierwszy termin (biore kurs indywidualny)? 😈
To ja sie koniecznie zapisuje! Kiedy zaczynamy? 😀
Kursy są codziennie... wystarczy wejść na #trek.pl 🙂
No to ja bezwzglednie!! 😀 Kiedy pierwszy termin (biore kurs indywidualny)? 😈
Hmmmmmm.... może szczegóły kursu indywidualnego omówimy na priva... tu tyle patelniopodobnych obiektów czasem lata... 😉
Trzeba będzie jeszcze wybrać odpowiednią restau.... znaczy się... pomieszczenie do nauki 😉
Btw... lubisz kuchnię włoską? 😀
Trzeba będzie jeszcze wybrać odpowiednią restau.... znaczy się... pomieszczenie do nauki 😉
[w tym miejscu widzimy jak wielka teflonowa patelnia trafia Vashara]
Coz... Nasz wykladowca chyba bedzie chwilowo niedysponowany... 😉
W sprawie zastepstwa prosimy zglaszac sie do ambulatorium 😈
Jakby trzeba bylo zastepstwo to wspomne tylko ze ja juz dyplom mam, poza tym mam ponad roczna praktyke w knuciu i spiskowaniu, wiec wykladac moge. Kwestia tylko gdzie. 😉
Tak, tak.... chyba już powoli TS zacznie zbierać materiały na nową aferę romansową 😉
Tom, moj drogi, od poczatku byla mowa o kursie indywidualnym, wiec po co zajmowac cala sale? 😉 Cos znajdziemy, jest tyle mozliwosci... W holodeku mozna ciekawe lekcje prowadzic.
Hmmm... ja już się zastanawiam jak będzie wyglądał okręt, na którym każdy będzie po kursie czepialstwa/knucia :Pja przeszedłem kurs, choć nie mam dyplomu, zresztą rzadko pokazujący się teraz duet TaChYoN/mnemen byli moimi niedoścignionymi mistrzami ;)Ech... dawne czasy... to był poprzedni semestr zimowy :D[co zresztą chyba widać 😛 ]
Tachyon i mnemen mistrzami czepialstwa/knucia? Mnemen jest czepialski, owszem, ale Tachyon? Fluor, antenki Ci sie poplataly?! 😉
Melduję posłusznie, że Tachyon i Mnemen uzupełniali się w swoich stylach. Byli, IMHO, komplementarni, za przeproszeniem. Niestety, ostatnio coś ich nie widać za bardzo.
A moje antenki w porządku, chociaż niedawno przez kilka dni męczyła mnie romulańska gorączka, więc może to dlatego... 😉
Melduję posłusznie, że Tachyon i Mnemen uzupełniali się w swoich stylach. (...)
Hmm, dzięki za uznanie, ale jakiś czas temu zawisła nademną zielona chmura z której sypią się cegły i biją zgniło-zielone pioruny (to musi być spisek ;)) więc przeszedłem do podziemia i udaję, że mnie nie ma i pojawiam się tylko jak ktoś wypowie tajne hasło;). Hasło jest tak tajne/poufne i ściśle chronione, że muszę się nim podzielić 😉 brzmi mniemencz® 🙂
Hmm... ostatnio jakoś tak wszystko się zromulanizowało... każdy chce być romulakiem i spiskować :PCzepialstwo przestało być czymś elitarnym ;)(Tu przypomina się jako żywo scena z Human Traffic, zresztą kto widział ten na pewno wie, o którą chodzi 😀 )
Coz... Nasz wykladowca chyba bedzie chwilowo niedysponowany... 😉
W sprawie zastepstwa prosimy zglaszac sie do ambulatorium 😈
Kuchnie wloska - owszem 🙂 A jak tam siniaki? 😉 I kto w takim razie pelni teraz dyzur na cwiczeniach? 😆
O mistrzyni teflonu, czy wobec powyzszego znajdzie sie dla mnie miejsce na zajeciach z rzutu przedmiotami asymetrycznymi? 8)